Ειδησεογραφικό site

Λαπαβίτσας: Δεν μας τρομάζει η δραχμή – Δεν έχουμε ταμπού

45

 

Δεν φοβόμαστε, δεν είναι ταμπού για εμάς, έχουμε πρόγραμμα και αν χρειαστεί θα προχωρήσουμε σε εθνικό νόμισμα δήλωσε λίγη ώρα μετά την ανεξαρτητοποίησή του από τον ΣΥΡΙΖΑ και την ένταξή του στη Λαϊκή Ενότητα ο Κώστας Λαπαβίτσας.Όπως είπε η Λαϊκή Ενότητα ακόμα δεν είναι κόμμα και πρόσθεσε ότι «εμείς δεν θέλουμε κόμμα αλλά μετωπικό σηματισμό».

Δίνοντας το στίγμα της νέας κοινοβουλευτικής ομάδας ο κ. Λαπαβίτσας είπε ότι «εμείς θα συνεχίσουμε την αντιμνημονιακή πορεία που έκανε τον ΣΥΡΙΖΑ αυτό που ήταν. Θα θελήσουμε να δώσουμε φωνή στο 62% του λαού που θέλει αλλη πορεία για τον τόπο και πιστεύουμε ότι έχουμε όλες τις δυνατότητες γι’ αυτό».

Σύμφωνα με τον κ. Λαπαβίτσα οι προτάσεις που θα καταθέσει η Λαϊκή Ενότητα «θα είναι αναγνωρίσιμες στον κόσμο που ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ» αποκυρήσσοντας το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης για το οποίο είπε ότι «δεν ήταν δουλεμένο και αυτό φάνηκε γιατί δεν εφαρμόστηκε».

Σχολιάζοντας, τέλος, το γιατί ο Αλέξης Τσίπρας προχώρησε στην παραίτησή του υποστήριξε ότι «ο μνημονιακός συριζα αντιλήφθηκε ότι οι αντιδράσεις σε βάρος του θα έπαιρναν τη μορφή χιονοστιβάδας».

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.