Ειδησεογραφικό site

Λαζαρίδης: Ο Σαμαράς μεγάλη εφεδρεία για τον τόπο

45

«Εμείς παραλάβαμε ελλείμματα και αφήσαμε πλεονάσματα» δήλωσε ο στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, Χρύσανθος Λαζαρίδης και πρόσθεσε ότι «το mail Χαρδούβελη είχε μόνο ένα δύσκολο μέτρο, το ΦΠΑ στα ξενοδοχεία».

Σύμφωνα με τον κ. Λαζαρίδη, όπως δήλωσε σε συνέντευξή του στο Σκάι, «αυτό που διατηρείται με τη μη μείωση των επικουρικών θα εξαφανιστεί από τις αυξήσεις στα τρόφιμα λόγω ΦΠΑ».

Αναφερόμενος στα εσωκομματικά, είπε ότι ο Αντώνης Σαμαράς είναι η μεγάλη εφεδρεία για τον τόπο και πρέπει να παραμείνει ενεργός. «Είναι ο μόνος αρχηγός» όπως είπε «που έχασε εκλογές με μεγαλύτερο ποσοστό από αυτό με το οποίο κέρδισε τις εκλογές».

Δήλωσε ακόμη ότι ο Αντώνης Σαμαράς «δεν πάει τη ΝΔ σε συνέδριο για να μην βάλει το κόμμα σε εσωστρέφεια».

Άσκησε κριτική στην Ντόρα Μπακογιάννη για τη δήλωσή της που έκανε την περασμένη εβδομάδα ότι χωρίς συμφωνία, αυτό το Σαββατοκύριακο θα είχαμε έλεγχο στη διακίνηση κεφαλαίων, λέγοντας ότι «δεν θέλω να ξεκατινιαστώ με τη Ντόρα. Όταν είσαι έμπειρος πολιτικός δεν κάνεις τέτοια δήλωση».

Άφησε επίσης να εννοηθεί ότι οι μόνοι που θέτουν ζήτημα ηγεσίας είναι εκτός από την κ. Μπακογιάννη, οι Δένδιας και Αντώναρος.

Κληθείς να σχολιάσει τα χαμηλά ποσοστά που εμφανίζει η Νέα Δημοκρατία στις δημοσκοπήσεις, δήλωσε «τι θέλετε, να αλλάξουμε τα ποσοστά μέσα σε 4 μήνες ή θα είχαμε καλύτερα ποσοστά αν πηγαίναμε σε εκλογές με τους επίδοξους αρχηγούς να διασταυρώνουν τα ξίφη τους;».

Τα σχόλια είναι κλειστά.