Ειδησεογραφικό site

Κόντρα Θεοδωράκη – Κωνσταντοπούλου για τις γερμανικές αποζημιώσεις

32

Ένα σχόλιο του κ. Σταύρου Θεοδωράκη για την κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου ήταν η αφορμή για να υπάρξει “μάχη” λεκτική μεταξύ τους, με την πρόεδρο της Βουλής να ζητά από τον επικεφαλής του Ποταμιού να συμμετάσχει στην Επιτροπή για τη διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων. Ο κ. Θεοδωράκης έκανε παρατήρηση στην πρόεδρο της Βουλής λέγοντας ότι έχετε αποδείξει ότι έχετε ένα πρόβλημα με την όρασή σας στα άκρα δεξιά”.

Η πρόεδρος της Βουλής του απάντησε καλώντας τον να συμμετέχει το κόμμα του Ποταμιού στην επιτροπή για την διεκδίκηση των γερμανικών αποζημίωσεων. Ο κ. Θεοδωράκης απάντησε ότι «δεν είμαι πολύ καιρό εδώ,  αυτό που κάνετε είναι απαράδεκτο», και πρόσθεσε «εγώ έθεσα στο Βερολίνο το θέμα του κατοχικού δανείου δεν είπα άλλα έξω και άλλα μέσα για εσωτερική κατανάλωση».

Και συνέχισε με αιχμές: «Θα της θυμίσω άλλη φορά της κ. Κωνσταντοπούλου για τα δικαιώματα των γυναικών, δεν θέλει η κ. Κωνσταντοπούλου. Εχουμε μαζέψει τις επιστολές από γυναίκες που της έστελναν πριν από μερικά χρόνια».

Η κ. Κωνσταντοπούλου τόνισε ότι «επειδή πολλά ειπώθηκαν και δεν θα μείνουν αναπάντητα  στην Επιτροπή για την διεκδίκηση  των γερμανικών οφειλών το κόμμα σας δεν συμμετέχει και είναι ανεξήγητο γιατί δεν συμμετέχετε μόνο σε αυτή, είστε ευπρόσδεκτοι και επειδή άλλων είναι η υπηρέτηση των δικαιωμάτων  και άλλων η υπηρέτηση των νταβατζήδων».

Τα σχόλια είναι κλειστά.