Ειδησεογραφικό site

Κωνσταντοπούλου: Αυτή η επίθεση έχει μόνο στόχο να πλήξει την προσωπικότητά μου και την πολιτική μου υπόσταση

54

Αυτή η επίθεση έχει μόνο στόχο να πλήξει την προσωπικότητά μου και την πολιτική μου υπόσταση και είναι απολύτως ψευδής και τερατώδης, δήλωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου το απόγευμα της Κυριακής, απαντώντας στις καταγγελίες που έκανε νωρίτερα ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

Η επίθεση, εξήγησε η κυρία Κωνσταντοπούλου, ξεκίνησε από την ιστοσελίδα του κυρίου Μπεκιάρη, που συνδέεται με τον κύριο Παππά και τον κύριο Τσίπρα και στον οποίο είχε ανατεθεί η προεκλογική εκστρατεία του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές, συνεχίστηκε από τους αδερφούς Κουρή, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας αλλά και τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ. «Εντάσσεται σε μία στρατηγική αντιστροφής της πραγματικότητας, αποδόμησης της προσωπικότητας, δολοφονίας της προσωπικότητας με επίθεση σε έναν άνθρωπο», τόνισε.

Η απόπειρα να μου προσάψουν διαφθορά κατατείνει στο να απαξιωθεί η πολιτική μου πορεία και συνέπεια, αλλά έχω το δυσμενές προνόμιο και την τιμή να έχω πει και να έχω κάνει ακριβώς τα ίδια, με απόλυτη συνέπεια, τόνισε.

«Ουδέν ψευδέστερο και τερατοδέστερο» τόνισε για το ζήτημα, προσθέτοντας: «έχω υπάρξει η μόνη βουλευτής που ανέδειξε το ζήτημα μη διερεύνησης των δικογραφιών που διαβιβάζονται στη Βουλή και είμαι η μόνη πρόεδρος που έκανε κάτι γι’ αυτό».

Στην συνέχεια της ομιλίας της κατά την έκτακτη συνέντευξη τύπου, η Ζωή Κωνσταντοπούλου ανέφερε με ημερομηνίες τις συγκεκριμένες παρεμβάσεις που έχει κάνει για τα ζητήματα που την κατηγορούν ότι απέκρυψε.

Κλείνοντας, η κυρία Κωνσταντοπούλου επανήλθε σε όσους θεωρεί υπευθύνους για την επίθεση εναντίον της, κατονομάζοντας και πάλι ειδικά τον πρώην υπουργό Νίκο Παππά, λέγοντας: Θα τους έλεγα, ειδικά στον πρώην υπουργό Επικρατείας κύριο Παππά, «να σταματήσουν την ελεεινή προσπάθεια απόπειρας αποδόμησής μου και σπίλωσής μου, έχω υπάρξει πάντοτε διαφανής και ειλικρινής».

Μπορούν να ψάξουν και στα ληξιαρχεία της Αιδηψού και της Αθήνας να βρουν τους παππούδες μου, αλλά δεν θα βρουν σκελετούς στη δική μου ντουλάπα, γιατί πάντοτε ήμουν συνεπής σε αυτά που έλεγα και έκανα, είπε χαρακτηριστικά.

Ποτέ δεν χαρίστηκα σε κανέναν, το γνωρίζει ο κύριος Καμμένος, όταν στην περίπτωση της ασυλίας του είχα διαφοροποιηθεί από την κοινοβουλευτική μου ομάδα.

Είναι εξίσου ελεεινή η προσπάθεια να εμφανιστώ ως ενεργούσα υπό προσωπικό όφελος, είναι απολύτως ψευδές ότι προσέλαβα ανθρώπους στο πολιτικό μου γραφείο, ουδέποτε κατάφερα έστω τα ΦΕΚ να δημοσιεύονται στην ώρα τους, εκ μέρους υπηρεσιών που δεν ήθελαν ποτέ να συνεργαστούν.

Σε λίγο το δεξί από το αριστερό χέρι του παραιτηθέντος πρωθυπουργού δεν θα ξεχωρίζουν, είπε χαρακτηριστικά λίγο αργότερα η κυρία Κωνσταντοπούλου, απαντώντας σε ερώτηση του protothema.gr, τονίζοντας ότι τώρα βρίσκεται στο pic της η επίθεση ενάντια σε ανθρώπους στους οποίους δεν έχουν τίποτα να προσάψουν.

Νωρίτερα, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, μιλώντας στον Σκάι και στην εκπομπή «Ακραίως» του Τάκη Χατζή, αναφέρθηκε στο θέμα της βίαιης προσαγωγής Στουρνάρα στη Βουλή, κατηγορώντας την κυρία Κωνσταντοπούλου ότι την αρνήθηκε: «Όταν εγώ της ζήτησα να προσάγει βιαίως τον κ. Στουρνάρα στη Βουλή, μέσω του κ. Νικολόπουλου, το αρνήθηκε και τώρα λέει γιατί δεν συμφωνήσατε να κάνουμε βίαιη προσαγωγή».

Στη συνέχεια άφησε αιχμές για σκόπιμη ολιγωρία της προέδρου της Βουλής σε θέματα διαφθοράς: «Η κυρία Κωνσταντοπούλου έβαλε νερό στο κρασί της στα ζητήματα της διαφθοράς. Έπρεπε οι υποθέσεις αυτές να είχαν πάει στην Ολομέλεια. Δεν ξέρω αν είχε σκοπιμότητα πάντως το ό,τι ο πατέρας της εμφανίστηκε ως δικηγόρος του Γερμανού στην υπόθεση των υποβρυχίων με ενοχλεί πάρα πολύ. Άμα είσαι συνήγορος για την υπόθεση των υποβρυχίων που έρχεται η ίδια να φέρει στην Ολομέλεια είναι ένα θέμα».

Και ο κ. Καμμένος ολοκλήρωσε την επίθεσή του στη Ζωή Κωνσταντοπούλου, μιλώντας για σχέση της με τον κ. Κάντα, γνωστό από την εμπλοκή του στις μίζες των εξοπλιστικών: «Μαθαίνω επίσης ότι υπήρχαν σχέσεις της κυρίας Κωνσταντοπούλου με τον κ. Κάντα. Εμένα αυτά τα θέματα με ενοχλούν πάρα πολύ, γιατί η πρώτη εντολή που πήρε αυτή η κυβέρνηση, είναι να χτυπήσει τη διαφθορά».

Τα σχόλια είναι κλειστά.