Ειδησεογραφικό site

Κωνσταντινόπουλος: Να «ποινικοποιηθεί» η αχαριστία στο ΠΑΣΟΚ

70

Σκληρή απάντηση σε όσους αμφισβητούν ανοιχτά τη μετεξέλιξη του ΠΑΣΟΚ, έδωσε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, υφυπουργός Ανάπτυξης και βουλευτής του κόμματος.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ALPHA, έκανε λόγο για στελέχη που δίνουν δήθεν τη μάχη για «τα ιερά και τα όσια» ενώ πριν τις εκλογές, έβρισκαν δικαιολογίες «όχι μόνο για να απέχουν αλλά για να κάνουν και κακό».

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος χαρακτήρισε θετική την απόφαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ για συνέδριο της Δημοκρατικής Παράταξης το φθινόπωρο και απευθυνόμενος σε «όσους επικαλούνται τον Ανδρέα Παπανδρέου» είπε πως κι εκείνος δεν έμεινε στην Ένωση Κέντρου.

«Σήμερα πρέπει να πάμε στο επόμενο βήμα» είπε χαρακτηριστικά.

Σε ό,τι αφορά το ζήτημα της ηγεσίας της παράταξης, είπε πως η λογική διαδικασία είναι πως εφόσον ιδρυθεί, βρεθούν οι πολιτικές που «μας ενώνουν» και φτιαχτεί η οργάνωση, τότε θα αποφασιστεί και αυτό. «Θα έρθουν στην ώρα τους όλα», σημείωσε.

Μάλιστα είπε αστειευόμενος, πως όσον αφορά το ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να «ποινικοποιηθεί η αχαριστία» αυτών που τα πήραν όλα από το ΠΑΣΟΚ και τώρα φεύγουν σε κάποιο άλλο κόμμα ή βρίσκουν τρόπους να είναι πάντα μέσα σε όλα.

Τα σχόλια είναι κλειστά.