Ειδησεογραφικό site

Κωνσταντινόπουλος: Η πόλωση οφείλεται στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και στη ΝΔ

85

Ενοχλημένο δείχνει το ΠΑΣΟΚ από την πόλωση και τους υψηλούς τόνους που χρησιμοποιεί η ΝΔ το τελευταίο διάστημα εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, όπως η δήλωση με τα ΑΤΜ που θα κλείσουν που έκανε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη.

«Τα spreads είναι στο επίπεδο πριν το μνημόνιο. Μετά από 5 χρόνια μεγάλες θυσίες του ελληνικού λαού, μεγάλη προσπάθεια. Στην αρχή από εμάς, στη συνέχεια ακολούθησε η Ν.Δ. και θα ακολουθήσουν και άλλοι. Σήμερα οι αγορές στέλνουν μήνυμα. Το μήνυμα δεν το στέλνουν ούτε προς τη Ν.Δ., ούτε προς το ΣΥΡΙΖΑ, ούτε προς το ΠΑΣΟΚ. Το στέλνουν προς τη χώρα μας. Είναι μήνυμα προς την Ελλάδα. Το τι συμβαίνει εσωτερικά είναι δικό μας θέμα» δήλωσε ο υφυπουργός Ανάπτυξης στον «9.84».

«Υπάρχει μια απίστευτη πόλωση με πρωτοβουλία του ΣΥΡΙΖΑ που ακολούθησε βεβαίως και η Ν.Δ. Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε μια χώρα στην οποία κανένας δεν δέχεται απολύτως τίποτα. Δηλαδή η αντιπολίτευση λέει ότι εγώ εάν έρθω αύριο στην κυβέρνηση, τίποτε από αυτά που έχει δεσμευτεί η κυβέρνηση δε αποδέχομαι. Αυτή η πόλωση δεν οδηγεί πουθενά. Προσοχή μην καταστρέψουμε ό,τι κάναμε πέντε χρόνια σε πέντε μέρες» πρόσθεσε ο κ. Κωνσταντινόπουλος, εκφράζοντας δημόσια την δυσφορία του ΠΑΣΟΚ για το κλίμα πόλωσης που καλλιεργεί η ΝΔ.

«Δηλαδή εμείς τι λέμε; Λέμε στους Ευρωπαίους ότι εδώ τέσσερα κόμματα τα οποία είμαστε γύρω στο 60%, δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε, αλλά ζητάμε από 27 χώρες, από τους βουλευτές τους να πάνε να ψηφίσουν στα Κοινοβούλιά τους για να μειωθεί το χρέος μας. Αυτό δεν γίνεται. Αυτό το μήνυμα μας στέλνουν όλοι. Μας λένε κοιτάξτε να δείτε, χρειάζεται μια συνεννόηση. Δεν χρειάζεται να υπάρχει συγκυβέρνηση» είπε, αναφερόμενος στη διαπραγματευση για το ελληνικό χρέος.

Τα σχόλια είναι κλειστά.