Ειδησεογραφικό site

Κυριάκος Μητσοτάκης: Μόνο στην Ελλάδα συνδέουμε ευρωεκλογές και σταθερότητα

54

Την πεποίθησή του ότι μπορεί να υπάρξει κυβερνητική σταθερότητα ακόμα και σε περίπτωση που Νέα Δημοκρατία και Ελιά δε λάβουν υψηλά ποσοστά στις Ευρωεκλογές εξέφρασε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκος Μητσοτάκης. «Πρόκειται για μία ελληνική ιδιαιτερότητα», σχολίασε ο κ. Μητσοτάκης, προσθέτοντας πως το όποιο αποτέλεσμα της ευρω-κάλπης δεν αλλάζει το γεγονός ότι «υπάρχει η δεδηλωμένη» στη Βουλή.

Παράλληλα τόνισε την αντίθεσή του στην αλλαγή του ονόματος της ΝΔ, το οποίο όπως είπε είναι συνδεδεμένο με την ιστορία του κόμματος. «Αυτό που συζητάμε για Νέα Ελλάδα, εμένα μου φαίνεται αφόρητα παλιό», δήλωσε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Αναφερόμενος στο δίλημμα Βενιζέλου, σχολίασε πως η Ελλάδα είναι «η μόνη χώρα στην Ευρώπη η οποία συνδέει το όποιο αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών για την Ελιά με εγχώριες πολιτικές εξελίξεις».

«Η συζήτηση υπονομεύει ακριβώς τη σταθερότητα που θέλουμε όλοι να διασφαλίσουμε» τόνισε. «Η κυβέρνηση έχει αντέξει και πρέπει να αντέξει και μετά τις εκλογές», συμπλήρωσε.

Σημείωσε ότι όλες οι δημοσκοπήσεις καταδεικνύουν πως οι πολίτες δεν θέλουν πρόωρες εκλογές.

 

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.