Ειδησεογραφικό site

«Κρύβεται» από τον Λαφαζάνη ο Τσίπρας – Αρνήθηκε συνάντηση ο πρωθυπουργός

23

Μετά την άρνησή του να συναντηθεί με τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη στο πλαίσιο της διερευνητικής εντολής που είχε ο πρόεδρος της ΝΔ, ο Αλέξης Τσίπρας έδειξε πόρτα και στον Παναγιώτη Λαφαζάνη, που του τηλεφώνησε για να κλείσει ραντεβού μαζί του, μετά την εντολή που έλαβε ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Λαφαζάνης, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και του ζήτησε να συναντηθούν.

Ο Πρωθυπουργός ρώτησε τον Π. Λαφαζάνη αν κρίνει ότι μια τέτοια συνάντηση είναι δυνατόν να συμβάλλει στον σχηματισμό κυβέρνησης. Ο Π. Λαφαζάνης απάντησε αρνητικά, επισημαίνοντας ωστόσο ότι επιθυμεί να καταθέσει στον Πρωθυπουργό σειρά προτάσεων, που σχετίζονται με τον εκλογικό νόμο και την λειτουργία του πολιτικού συστήματος.

Ο Πρωθυπουργός απάντησε στον Π. Λαφαζάνη ότι τέτοιου είδους προτάσεις είναι ευπρόσδεκτες, ευθύς μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία των διερευνητικών εντολών, κατά την διάρκεια των οποίων οι συναντήσεις ανάμεσα στους πολιτικούς αρχηγούς έχουν ως αποκλειστικό αντικείμενο την δυνατότητα σχηματισμού κυβέρνησης.

Τα σχόλια είναι κλειστά.