Ειδησεογραφικό site

Κράτησαν το λόγο τους οι Anonymous – Πως χτύπησαν τους τζιχαντιστές

39

Πράξη έκαναν οι Anonymous την απειλή τους για επίθεση κατά των τζιχαντιστών που εκτόξευσαν πριν από λίγες ώρες ως αντίποινα για τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι.

Η οργάνωση των χάκερ ανακοίνωση μέσω της ιστοσελίδας Pastebin πως ο διαδικτυακός πόλεμος εναντίον του ISIS ξεκίνησε ήδη.

Στην ανακοίνωση τους αναφέρουν οτι «είμαστε Χριστιανοί, Εβραίοι, Μουσουλμάνοι. είμαστε hackers και ακτιβιστές. Είμαστε φοιτητές, καθηγητές, εργαζόμενοι, είμαστε ο γείτονας σας. Προερχόμαστε από όλες τις φυλές. Να θυμάστε οτι όσοι αυτοαποκαλούνται μέλη του ISIS δεν είναι πραγματικοί Μουσουλμάνοι. Θα σας κυνηγήσουμε, θα σας κλείσουμε την πρόσβαση στο ιντερνετ, θα σας «κατεβάσουμε» τις ιστοσελίδες, το ιντερνετ μας ανήκει και δεν ξεχνάμε. Για αυτό 900 λογαριασμοί του Twitter που σχετίζονται με το ISIS και το Daesh έχουν ήδη κλείσει».

Μάλιστα παραθέτουν ως απόδειξη τους 900 λογαριασμούς με τα links τους στο Twitter.

Παρ΄όλα αυτά δεν είναι λίγοι αναλυτές που έσπευσαν να δηλώσουν πως αυτή η κίνηση είναι στην ουσία κακή, καθώς αυτοί οι λογαριασμοί που μπορεί να παρακολουθούνταν, αφήνοντας πλέον την αστυνομία και τις μυστικές υπηρεσίες χωρίς πληροφορίες.

Τα σχόλια είναι κλειστά.