Ειδησεογραφικό site

Κουτσούμπας: Παίζει με τον λαό ο ΣΥΡΙΖΑ

43

Σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, και τον Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας αναφέροντας ότι θα ακολουθήσει ανάλογη πολιτική με την κυβέρνηση, ενώ όσον αφορά τους ψηφοφόρους της ΧΑ έκανε λόγο «για προεκλογικά παζάρια για κάποιους ψήφους, όπως κάνουν κάποιοι άλλοι συνδυασμοί».

«Μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα οδηγήσει το λαό στον ίδιο αδιέξοδο δρόμο» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κουτσούμπας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ενώ για τον Αλέξη Τσίπρα ανέφερε ότι «παίζει με τον ελληνικό λαο, εκφράζει άλλο μέρος του κεφαλαίου».

«Η κυβέρνηση έχει τεράστιες ιστορικές ευθύνες με τα βάρβαρα μέτρα που έχει λάβει. Ζητάμε από το λαό να σκεφτεί πέρα από το τι έκανε η κυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ τι θα την αντικαταστήσει, να δει και την επόμενη ημέρα» δήλωσε με νόημα.

Έκανε δε, λόγο για μεταλλάξεις της Κουμουνδούρου και αφερεγγυότητα στη σχέση του με την ΕΕ και τον ΣΕΒ. «Ο συνειδητοποιημένος άνθρωπος που παλεύει με το μεροκάματο να μην εγκρίνει πολιτικές που τον ακολουθούν απο άλλο μονοπατάκι στην ίδια πολιτική» σημείωσε ο γγ. του ΚΚΕ.

«Οι κυβερνήσεις είναι υπό μόνιμη εποπτεία από την 1η Γενάρη 2014 και το κρύβουν και ο Σαμαράς και ο Τσίπρας», σχολίασε.

Απέρριψε επίσης κάθε «παζάρι» όπως το χαρακτήρισε, για την στήριξη υποψηφίων του ΚΚΕ από το ΣΥΡΙΖΑ όπως ο κ. Πελετίδης στην Πάτρα.

«Ικανοί άνθρωποι υπάρχουν και σε άλλους συνδυασμούς αλλά δεν θα ενισχύσουμε τον δικομματισμό… Ο κόσμος που ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ η οποιοδήποτε άλλο πολιτικό κομμα μπορεί πολύ καλά να εκφραστεί μέσα από τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ» σημείωσε ο κ. Κουτσούμπας.

Όσον αφορά τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής, είπε ότι «το ΠΑΣΟΚ είναι σε κατάρρευση, και σε μικρότερο βαθμό η ΝΔ, η κατάρρευση διοχετεύτηκε προς τον ΣΥΡΙΖΑ και σε άλλα σχήματα όπως η ΧΑ».

«Δεν μπορείς τους απλούς εργαζόμενους να τους βάλεις στο ίδιο τσουβάλι, αλλά τώρα υπάρχει και η ατομική ευθύνη του εργαζόμενου καθώς έχουν περάσει δυο χρόνια… Δεν μπορείς να βάζεις τη ΧΑ στα προεκλογικά παζάρια για να κερδίσεις κάποιους ψήφους, όπως κάνουν κάποιοι άλλοι συνδυασμοί, δεν πρέπει να αποενοχοποιείς τη ΧΑ, όπως είναι λάθος και η θεωρία των δυο άκρων» τόνισε.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.