Ειδησεογραφικό site

Κουτσούμπας: «Ξεπουπούλιασαν» τα αριστερά συνθήματα

35

 

«Πήραν τα αριστερά συνθήματα και τα… ξεπουπούλιασαν», είπε ο Δημήτρης Κουτσούμπας σε συνέντευξη που παραχώρησε σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή κατηγορώντας τη Λαϊκή Ενότητα ότι έχει τεράστιες ευθύνες σε όσα συμβαίνουν σήμερα γιατί «έβαλαν πλάτη σε αυτό που σήμερα δήθεν καταγγέλλουν».Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ σημείωσε ακόμη ότι ΣΥΡΙΖΑ και Λαϊκή Ενότητα «είναι συνυπεύθυνοι για τα αντιλαϊκά μέτρα» τα οποία έφερε το τρίτο μνημόνιο το οποίο χαρακτήρισε «δυσβάσταχτο» και «παγίδα».

Ο κ. Κουτσούμπας διαμήνυσε πως «ο λαός δεν πρέπει να παγιδευτεί ξανά από εκείνους που χρησιμοποιούν τα συνθήματα της Αριστεράς».

«Η ουσία είναι ποιος έχει την ιδιοκτησία την καπιταλιστική, τον πλούτο και τα συγκεντρωμένα μέσα παραγωγής. Αν δεν στρέφεσαι ενάντια σε αυτούς είναι ψευδεπίγραφο το ερώτημα ευρώ ή δραχμή», επισήμανε ο κ. Κουτσούμπας και κάλεσε τον λαό να τους καταλογίσει ότι είναι συνυπεύθυνοι.

Ακόμη ο κ. Κουτσούμπας εξέφρασε την πεποίθησε του ότι έπειτα από τις εκλογές θα σχηματιστεί κυβέρνηση συνεργασίας με τα κόμματα που ψήφισαν το τρίτο μνημόνιο, εξηγώντας πως αυτός ήταν και ο λόγος που ο Αλέξης Τσίπρας οδήγησε τη χώρα στο δρόμο προς τις κάλπες αφού δεν μπορούσε με την ήδη υπάρχουσα σύνθεση της Βουλής να γίνουν τέτοιου είδους συγκλίσεις.

«Τα δοκίμασες, τους δοκίμασες, τώρα με το ΚΚΕ ανοίγουμε τον δρόμο της ανατροπής», κατέληξε  αποκαλύπτοντας το κεντρικό προεκλογικό σύνθημα του κόμματος.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.