Ειδησεογραφικό site

Κουτσούμπας: Θέλουν να πιάσουν το λαό στον ύπνο

23

“Δίνουμε τη μάχη ο λαός μας να απορρίψει τα κόμματα που θέλουν να ολοκληρώσουν τη σφαγή του με το 3ο μνημόνιο”. Αυτό τόνισε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ από τη Θήβα, λέγοντας ότι “το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ είναι πραγματικό όπλο στα χέρια του λαό.

Υποστήριξε ότι θέλουν σ’ αυτές τις εκλογές fast track, να πιάσουν το λαό στον ύπνο, να μην προλάβει να δει και να συνειδητοποιήσει τις επιπτώσεις των βάρβαρων μέτρων του τρίτου μνημονίου, που ψήφισε η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, με τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι.

“Θέλουν με αυτές τις εκλογές, να ξεκαθαρίσει το πολιτικό τοπίο και με μια σταθερή κυβέρνηση, κυβέρνηση συνεργασίας όπως όλα δείχνουν, να εφαρμοστούν τα αντιλαϊκά μέτρα που προβλέπει το τρίτο μνημόνιο”, υπογράμμισε ο κ. Δημήτρης Κουτσούμπας.

Ο κ. Κουτσούμπας ανέφερε ότι “το πιο σημαντικό και το πλέον επικίνδυνο είναι ότι θέλουν με αυτές τις εκλογές να κάνουν και το λαό συνένοχο, στην πολιτική τους. Να βάλει και ο λαός την υπογραφή του στο μνημόνιο. Γιατί να είστε σίγουροι ότι έτσι θα ερμηνεύσουν την ψήφο σε αυτά τα κόμματα. Γι’ αυτό προσπαθούν να τον πείσουν πως το διακύβευμα των εκλογών είναι ποιος θα διαχειριστεί το μνημόνιο, άρα αυτό που έχει να κάνει είναι να διαλέξει διαχειριστή”.

Τόνισε δε ότι η ψήφος στο ΚΚΕ είναι η μόνη που δεν μπορεί να διαβαστεί διαφορετικά. Είναι η μόνη ψήφος που λέει τέρμα ως εδώ, σας πήραμε χαμπάρι. Δεν ψηφίζω την καταδίκη μου. Ψηφίζω ΚΚΕ, δίνω δύναμη στη δύναμη μου. “Την Κυριακή βγάζουμε τρίτη δύναμη στη Βοιωτία το ΚΚΕ και εκλέγουμε κομμουνιστή βουλευτή. Χρυσή Αυγή, ΛΑΕ, ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ είναι χαμένη ψήφος. Μόνο η ψήφος στο ΚΚΕ πιάνει τόπο”, κατέληξε ο κ. Κουτσούμπας.

Τα σχόλια είναι κλειστά.