Ειδησεογραφικό site

Κουρουμπλής: Εχουν βαρύτατη ευθύνη οι αστυνομικοί που ήταν μπροστά στον ξυλοδαρμό Κουμουτσάκου

49

Για ευθύνες των αστυνομικών που ήταν παρόντες στην απίστευτη επίθεση του δέχθηκε ο Γιώργος Κουμουτσάκος, μίλησε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής.

«Οι άνθρωποι που ήταν εκεί από μεριάς της αστυνομίας και οποίοι όφειλαν να παρέμβουν και δεν παρενέβησαν, έχουν βαρύτατη ευθύνη πλημμελούς άσκησης του καθήκοντός τους», είπε ο υπουργός Εσωτερικών μιλώντας στο MEGA και πρόσθεσε ότι όπου υπάρχουν ευθύνες θα αποδοθούν.

Παράλληλα, έστειλε σαφές μήνυμα στα σώματα ασφαλείας ότι «Οποιος νομίζει ότι σε αυτό το χώρο μπορεί να παίζει παιχνίδια, θα βρεθεί εκτός», ενώ σε άλλο σημείο μίλησε για στεγανά που πρέπει να σπάσουν.

Οταν ρωτήθηκε για το αν συνδέει την πλημμελή στάση των αστυνομικών με τα στεγανά στα οποία αναφέρθηκε και πιθανές σχέσεις με τη Χρυσή Αυγή, απάντησε «Δεν θέλω να προδικάσω, αλλά έχω εμπειρία σε αυτά τα ζητήματα, όλοι γνωριζόμαστε σε αυτό τον τόπο και όλοι γνωρίζουμε ότι υπήρχαν στεγανά σε αυτό το χώρο, αυτά πρέπει να σπάσουν. Γιατί όταν μου περιγράφουν ότι υπάρχουν αστυνομικοί που βλέπουν να δέρνουν έναν άνθρωπο και αδιαφορούν, ενώ έχουν μέσα να υπερασπιστούν την αξιοπρέπεια ενός ανθρώπου…»

Ο κ. Κουρουμπλής σημείωσε ότι έχουν ταυτοποιηθεί αρκετοί από τους δράστες της επίθεσης και καταδίκασε το γεγονός με το πιο έντονο τρόπο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.