Ειδησεογραφικό site

«Κλιμακώνουν» οι βουλευτές της ΝΔ: Υπάρχει συμφωνητικό μίσθωσης ακινήτου για το «γραφείο εξυπηρετήσεων»;

72

Με αίτηση κατάθεσης εγγράφων, 17 βουλευτές της ΝΔ κλιμακώνουν την επίθεση κατά της κυβέρνησης για το κοινό γραφείο Νίκου Παππά, Χρήστου Σπίρτζη στην Συγγρού.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Βήματος, στο εν λόγω γραφείο «δύο υψηλόβαθμα πρόσωπα της κυβέρνησης που έχουν νοικιάσει ένα γραφείο επί της λεωφόρου Συγγρού, όπου συνεργάτες τους δέχονται πολίτες και αντιμετωπίζουν με το αζημίωτο τις διάφορες «εκκρεμότητές» τους»». Και έθετε το ερώτημα «ποιος εμφανίζεται ότι ενοικιάζει το γραφείο; Η Βουλή των Ελλήνων; Οι δύο υπουργοί; Ή κανένας… μεγαλοεργολάβος;».

Οι βουλευτές της ΝΔ με επικεφαλής τον Λευτέρη Αυγενάκη ζητούν να κατατεθεί το ιδιωτικό συμφωνητικό μίσθωσης του ακινήτου. Μάλιστα σημειώνουν ότι «δε αναφέρεται πουθενά, ούτε καν στο επίσημο site της Βουλής η εν λόγω διεύθυνση ως Πολιτικό Γραφείο του Υπουργού Επικρατείας κ. Ν. Παππά, ούτε επίσης αναφέρονται τηλέφωνα και στοιχεία επικοινωνίας. Εύλογα λοιπόν δημιουργείται η απορία, «τι είδους πολιτικό γραφείο είναι αυτό;»».

Η αίτηση κατάθεσης εγγράφων

ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

Αθήνα, 18-11-2015

ΘΕΜΑ: Υπάρχει συμφωνητικό μίσθωσης ακινήτου για το περίφημο (!) «γραφείο εξυπηρετήσεων»;

Σύμφωνα με νεότερο δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Βήμα», στη στήλη «Βηματοδότης» αναφορικά με τα «δύο υψηλόβαθμα πρόσωπα της κυβέρνησης που έχουν νοικιάσει ένα γραφείο επί της λεωφόρου Συγγρού, όπου συνεργάτες τους δέχονται πολίτες και αντιμετωπίζουν με το αζημίωτο τις διάφορες «εκκρεμότητές» τους», αναφέρεται «ποιος εμφανίζεται ότι ενοικιάζει το γραφείο; Η Βουλή των Ελλήνων; Οι δύο υπουργοί; Ή κανένας… μεγαλοεργολάβος;»

Επειδή ακριβώς πρόκειται για υπόθεση που απασχολεί το δημόσιο βίο, είναι σημαντικό να κατατεθούν το συμφωνητικό μίσθωσης του ακινήτου όπου θα φαίνεται ο μισθωτής και ο εκμισθωτής των εν λόγω γραφείων.

Την ίδια στιγμή δε αναφέρεται πουθενά, ούτε καν στο επίσημο site της Βουλής η εν λόγω διεύθυνση ως Πολιτικό Γραφείο του Υπουργού Επικρατείας κ. Ν. Παππά, ούτε επίσης αναφέρονται τηλέφωνα και στοιχεία επικοινωνίας. Εύλογα λοιπόν δημιουργείται η απορία, «τι είδους πολιτικό γραφείο είναι αυτό;»

Κατόπιν των ανωτέρω, παρακαλούνται οι ανωτέρω Υπουργοί όπως καταθέσουν το συμφωνητικό μίσθωσης ακινήτου.

Οι αιτούντες Βουλευτές

Λευτέρης Αυγενάκης, Βουλευτής Ηρακλείου
Άδωνις Γεωργιάδης, Βουλευτής Β΄ Αθήνας
Κωνσταντίνος Τζαβάρας, Βουλευτής Ηλίας
Σοφία Βούλτεψη, Βουλευτής Β΄ Αθήνας
Αθανάσιος Δαβακης, Βουλευτής Λακωνίας
Κωνσταντίνος Βλάσσης, Βουλευτής Αρκαδίας
Απόστολος Βεσυροπουλος, Βουλευτής Ημαθίας
Γιώργος Στύλιος, Βουλευτής Άρτας
Άννα Καραμανλή, Βουλευτής Β΄ Αθήνας
Ιωάννης Βρούτσης, Βουλευτής Κυκλάδων
Μαρία Αντωνίου, Βουλευτής Καστοριάς
Δημήτρης Κυριαζίδης, Βουλευτής Δράμας
Στέργιος Γιαννάκης, Βουλευτής Πρέβεζας
Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, Βουλευτής Β΄ Αθήνας
Θεόδωρος Καράογλου, Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης
Γεράσιμος Γιακουμάτος, Βουλευτής Β’ Αθήνας
Θεόδωρος Φόρτσάκης, Βουλευτής Επικρατείας

Τα σχόλια είναι κλειστά.