Ειδησεογραφικό site

Κικίλιας: Θα υπάρξουν νέες επιτυχίες της ΕΛ.ΑΣ

30

Νέες επιτυχίες της Ελληνικής Αστυνομίας στον τομέα της τρομοκρατίας «προαναγγέλλει» σε συνέντευξή του στο «Έθνος της Κυριακής» ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Βασίλης Κικίλιας τονίζοντας παράλληλα ότι ο αγώνας με την τρομοκρατία είναι διαρκής και επίπονος.

«Προτεραιότητά μου είναι η προστασία του πολίτη και γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο πιστεύω ότι ο ρόλος της αστυνομίας είναι πρωτίστως προληπτικός» δηλώνει ο Βασίλης Κικίλιας για το «δόγμα του» ενώ αναφέρεται και στην αναδιάρθρωση της ΕΛ.ΑΣ. λέγοντας πως θα προχωρήσει αλλά δεν είναι αυτοσκοπός. «Εμείς πιστεύουμε ότι μια αναδιάρθρωση δεν μπορεί να περιορίζεται σε αναδιάταξη των υπηρεσιών, κατάργηση ή θέσπιση οργανικών θέσεων και διαμόρφωση νέων ιεραρχιών».

Για το μέτωπο της τρομοκρατίας και τη σύλληψη Μαζιώτη ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη μιλά για μια μεγάλη επιτυχία της οποίας οι πανηγυρισμοί σταμάτησαν αμέσως, ενώ τονίζει πως δεν ήταν σε καμία των περιπτώσεων τυχαία. Παράλληλα λέει πως πολύ σύντομα θα έρθουν νέες επιτυχίες για την ΕΛ.ΑΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.