Ειδησεογραφικό site

Κικίλιας: Θα καλέσω τον Σκουρλέτη να δώσει στοιχεία για τυχόν υποκλοπές

45

Να καταθέσει ό,τι στοιχεία έχει αναφορικά με τις καταγγελίες του ότι παρακολουθούν τις συνομιλίες ηγετικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε σήμερα τον εκπρόσωπο του κόμματος Πάνο Σκουρλέτη ο Βασίλης Κικίλιας, χωρίς να αποκλείει το ενδεχόμενο να έχουν υπάρξει τέτοια περιστατικά.

«Είμαι οχτώ ημέρες υπουργός (…) δεν έχει υποπέσει στην αντίληψή μου κάτι τέτοιο… Ο κ. Σκουρλέτης είναι ένας σοβαρός άνθρωπος τον γνωρίζω…Θα τον καλέσω να καταθέσει αν έχει κάποια στοιχεία. Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, θα γίνει ό,τι προβλέπεται από το νόμο. Δεν μπορώ να πω ότι ‘συμβαίνει δεν συμβαίνει’ δεν θέλω να λεω μεγάλα λόγια» δήλωσε χαρακτηριστικά στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Δημοσίας Τάξης.

Η κυβέρνηση διαψεύδει για υποκλοπές

Σημειώνεται ότι η κυβέρνηση διέψευσε κατηγορηματικά τις καταγγελίες του Πάνου Σκουρλέτη στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ ότι διαπιστώνονται ύποπτες κινήσεις παρακολούθησης των τηλεφωνικών του συνομιλιών.

Ο εκπρόσωπος εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής, είπε χαρακτηριστικά: «Εγώ το τελευταίο διάστημα μιλάω με τον Αλέξη Τσίπρα και στα 10 δευτερόλεπτα κόβεται η γραμμή. Δεν το λέω για να τρομάξουμε το λέω για να είμαστε προσεκτικοί. Οι συνθήκες έχουν αλλάξει και οι αντίπαλοι μας είναι αδίστακτοι».

Η κυρία Βούλτεψη κάνει λόγο για συκοφαντική εκστρατεία της οποίας έχει τεθεί επικεφαλής ο κ. Σκουρλέτης.

Επίσης, η κυβερνητική εκπρόσωπος κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια, έχοντας υπόψη τους καθεστώτα τα οποία έχουν μεγαλουργήσει σε τέτοιου είδους μεθόδους και τα οποία εμφανίζουν ως πρότυπα ανάλογα με το ποια συνιστώσα παίρνει τον λόγο».

Τα σχόλια είναι κλειστά.