Ειδησεογραφικό site

Κικίλιας για Ζωή: Περιφρονεί με το χειρότερο δυνατό τρόπο τους ενστόλους (Βίντεο)

28

Ο πρώην υπουργός Δημοσίας Τάξης Βασίλης Κικίλιας σχολίασε σε τηλεοπτική εκπομπή την καταγγελία στην οποία προέβη συνδικαλιστής αστυνομικός των ΜΑΤ. Ο εν λόγω αστυνομικός κατήγγειλε ότι με «εντολή» της Προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου απαγορεύθηκε το Σάββατο η είσοδος στο κτίριο του Κοινοβουλίου σε άνδρες του Σώματος που ήθελαν να χρησιμοποιήσουν την τουαλέτα του. Ο κ. Κικίλιας είπε χαρακτηριστικά:

«Ήμουν Υπουργός Δημοσίας Τάξης και κλήθηκα να αντιμετωπίσω τις αγωνιώδεις φωνές, εν μέσω διαδήλωσης, της κας Κωνσταντοπούλου: “Βοήθεια, βοήθεια”. Δεν έτρεξε κανένας κουκουλοφόρος να τη βοηθήσει! Δεν έτρεξε κανένας συνδικαλιστής να τη βοηθήσει! Ετρεξαν να βοηθήσουν την κα Κωνσταντοπούλου, που κινδύνευε η σωματική της ακεραιότητα, τα παιδιά της ελληνικής Αστυνομίας, οι ένστολοί μας», είπε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μιλώντας στον ΑΝΤ1 και συνέχισε:

«Αυτούς τους ίδιους ενστόλους περιφρονεί με το χειρότερο δυνατό τρόπο, ανοίγοντας τις αγκάλες της στον οποιονδήποτε εν δυνάμει διαμαρτυρόμενο, κουκουλοφόρο ή μη, που πετάει φυλλάδια στο προαύλιο της Βουλής ή ενδεχομένως “σουλατσάρει” στον Άγνωστο Στρατιώτη και βεβηλώνει…».

«Και τα παιδιά αυτά, τους Έλληνες εργαζομένους της ΕΛ.ΑΣ. δεν τους επιτρέπει τι; Να μπουν στη Βουλή να επισκεφθούν την τουαλέτα αν φοράνε τη στολή τους! Εκεί έχουμε φτάσει; Αλήθεια, αυτό είναι το πολίτευμά μας;», κατέληξε ο πρώην υπουργός.

Τα σχόλια είναι κλειστά.