Ειδησεογραφικό site

Κεδίκογλου: Ο Τσίπρας να αποπέμψει τον «τρομοκράτη» Παναγούλη

64

Να αποπέμψει άμεσα τον «τρομοκράτη» Στάθη Παναγούλη κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, έπειτα από τις δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ από το βήμα της Βουλής, όπου συζητείται το Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2015-2018.

Ο κ. Παναγούλης είχε δηλώσει:«Ξεδιάντροπα βγήκε ο κ. Σαμαράς και είπε πως ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει τρομοκράτες. Ναι είμαι τρομοκράτης. Επί χούντας δύο χρόνια πηγαινοέρχονταν στην Αμερική και εγώ στην φυλακή. Ναι λοιπόν είμαι τρομοκράτης και θα σας τρομοκρατήσω όσο μπορώ, καθημερινά».

Και πρόσθεσε πως «θα λογοδοτήσουν όσοι οδήγησαν τον λαό στην εξαθλίωση, στη φτώχεια. Εγώ δεν είμαι τόσο ευγενής και θα το πω ωμά: αυτοί που έβαζαν υπογραφές στα μνημόνια αυτοί θα καθίσουν στο σκαμνί του ειδικού δικαστηρίου, τελεία και παύλα».

Ο κ. Κεδίκογλου χαρακτήρισε «άθλιες απειλές» τις δηλώσεις Παναγούλη, σημειώνοντας πως παραπέμπουν στις «χειρότερες στιγμές της ελληνικής ιστορίας».

Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, αν ο κ. Τσίπρας δεν αποπέμψει άμεσα τον, κατά δήλωση του «τρομοκράτη» κ. Παναγούλη, «τότε απλώς θα επιβεβαιώσει πως το μόνο ιδεολογικό οπλοστάσιο του ΣΥΡΙΖΑ είναι οι απειλές για ειδικά δικαστήρια, κρεμάλες και λιντσαρίσματα».

«Να είναι βέβαιοι πάντως στο ΣΥΡΙΖΑ ότι η τρομοκρατία τους δεν θα περάσει», είπε στη Βουλή ο κ. Κεδίκογλου.

Τα σχόλια είναι κλειστά.