Ειδησεογραφικό site

Κατ Γκρέιχαμ: Πολυτάλαντη και προκλητική

88

Γνωστή από τη σειρά «The Vampire Diaries», η Κατ Γκρέιχαμ  αναστατώνει τον ανδρικό πληθυσμό ποζάροντας μόνο με τα απολύτως, και μάλιστα δερμάτινα…, απαραίτητα για τις ανάγκες του περιοδικού GQ.

Πολλά ταλέντα αποδεικνύεται ότι έχει η  Κατ Γκρέιχαμ! Ηθοποιός, μοντέλο, χορεύτρια και τραγουδίστρια, η πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής σειράς «The Vampire Diaries», έρχεται να δείξει την σέξι πλευρά της.

Έχοντας ξανθά μαλλιά και φορώντας λίγα και…καλά, η Kat πόζαρε στο γνωστό αντρικό περιοδικό GQ της τουρκικής έκδοσης του Δεκεμβρίου, σε μια φωτογράφηση που μας εύχεται χρόνια πολλά με τον καλύτερο τρόπο.

H25χρονη Kat γεννήθηκε στην Ελβετία, μεγάλωσε στην Καλιφόρνια, μπήκε στο χώρο της ψυχαγωγίας στα 6 της χρόνια και στα 8 της εμφανίστηκε σε διαφημίσεις της γνωστής κούκλας Barbie.

Στα 15 της είχε ήδη ξεκινήσει να χορεύει και να τραγουδάει επαγγελματικά hip hop, soul και r&b, ενώ δυο χρόνια μετά, στα 17 της, έγινε γνωστή από τα διαφημιστικά σποτάκια της Coca-Cola και της Fanta στα οποία πρωταγωνίστησε.

 

kat-graham1

kat-graham2

kat-graham3

kat-graham8

kat-graham4

kat-graham5

kat-graham6

Πηγή: koolnews.gr

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.