Ειδησεογραφικό site

Καρφιά Λεβέντη προς ΕΡΤ (ΒΙΝΤΕΟ) – Χαμός με την προεκλογική αφίσα του

37

 

Η επίθεση στην ΕΡΤ

«Γι’ αυτό σας καλέσαμε σήμερα» επιχείρησαν να απαντήσουν οι παρουσιαστές, για να λάβουν την επίσης ειρωνική απάντηση του κυρίου Λεβέντη: «Α, η Δημοκρατία ξεκινά από σήμερα»…
Αν συνεχίσει η ΕΡΤ να είναι υπηρέτης της εκάστοτε κυβέρνησης, θα ξανακλείσει, είπε ακόμα ο κύριος Λεβέντης, εξηγώντας πως «από το πρωί μέχρι το βράδυ έχετε ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, Ποτάμι, δεν έχετε μάθει ότι έχει αηδιάσει ο κόσμος με αυτούς».

«Λέτε ό,τι λέτε για να διατηρήσετε το ψωμάκι σας», είπε ακόμα προς τους παρουσιαστές, προκαλώντας την οργή τους, χωρίς πάντως να κατορθώσουν να του αλλάξουν άποψη: «Πρέπει ένα κόμμα να παίρνει 7% και τότε λοιπόν θα καλέσετε, πρέπει Δημοκρατία να υπάρχει μόνο για τους εντός Βουλής, έξω είναι οι πληβείοι», συνέχισε.

Κλείνοντας την συνέντευξη πάντως, ο κύριος Λεβέντης και αφού οι παρουσιαστές του ευχήθηκαν κάθε επιτυχία, απάντησε «Σας ευχαριστώ για την καλοσύνη σας, συγγνώμη αν σας στεναχώρησα, δεν ήταν πρόθεσή μου».

Χαμός στο Διαδίκτυο με την προεκλογική του αφίσα 

Πάταγο έχει κάνει στα social media μία προεκλογική αφίσα της Ενωσης Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη εξαιτίας του συνθήματός της.

Σε αυτήν ποζάρει ο κύριος Λεβέντης, πάνω από τον οποίο εμφανίζεται η φράση: «Σε τόσες εκλογές πιάστηκες μ@λ@κας. Αυτή τη φορά φρόντισε να φανείς Λεβέντης».

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.