Ειδησεογραφικό site

Καπερνάρος στο ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1: Ο Καμμένος άφησε το κόμμα να καταρρεύσει

81

Οι λόγοι που με οδήγησαν στην παραίτηση από την Κ.Ο. των ΑΝΕΛ, είναι πολιτικοί, όλοι όμως έχουν ευθύνη γι’ αυτούς και κυρίως ο Πρόεδρος του κόμματος Παναγιώτης Καμμένος δήλωσε στο ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 ο ανεξάρτητος πια βουλευτής καθώς αποχώρησε από την Κ.Ο. των ΑΝΕΛ, Βασίλης Καπερνάρος μιλώντας για τους λόγους της παραίτησής του στην εκπομπή ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΣ με την Γιάννη Κουρτάκη και τον Παναγιώτη Τζένο.

Ο κ. Καπερνάρος παραδέχτηκε ότι κατά την υποψηφιότητά του στην αυτοδιοικητικές εκλογές δεν είχε την στήριξη από το κόμμα του, ωστόσο ισχυρίστηκε ότι η πικρία του αυτή, δεν ήταν η αιτία για να έρθει η ρήξη με το κόμμα του.

«Δεν είχα καμία οικονομική βοήθεια από το κόμμα μου πέραν των ψηφοδελτίων. Ο ίδιος ο Καμμένος με την παρουσία του δεν ήρθε σε καμία ομιλία μου», ανέφερε και σημείωσε:

«Μετά τις εθνικές εκλογές αμέσως χάσαμε τρεις ποσοστιαίες μονάδες. Πέρασε τόσος καιρός και δεν κάναμε τίποτα, ενώ είχαμε ακούσει το καμπανάκι με αποτέλεσμα να φτάσουμε σήμερα σ’ αυτό το εκλογικό αποτέλεσμα. Δεν επιρρίπτω ευθύνες μόνο στον Καμμένο, αλλά και σε όλους τους άλλους που είχαν μακρά κοινοβουλευτική εμπειρία που έπρεπε να μπουν μπροστά και να δώσουν το παράδειγμα και στους νέους συναδέλφους για το πώς θα αγωνιστούν».

Για την λειτουργία του κόμματος, καθώς χαρακτηρίζεται ως αρχηγικό, ο κ. Καπερνάρος σημείωσε ότι υπήρχε πρόβλημα στη λειτουργία του κόμματος, ωστόσο ο ίδιος πάντα εξέφραζε την άποψή του στο Κοινοβούλιο.

Τέλος για το πολιτικό του μέλλον ανέφερε: «Δεν θα πάω σε άλλο κόμμα. Δεν υπήρχε σκέψη για επαφή με οποιοδήποτε κόμμα. Η Ν.Δ. είναι ένα συνονθύλευμα που είναι το ΠΑΣΟΚ και η Ν.Δ. και για το ΠΑΣΟΚ έχω πει ότι έπρεπε κάποια στελέχη του έπρεπε να είναι ήδη στον Κορυδαλλό».

Τα σχόλια είναι κλειστά.