Ειδησεογραφικό site

Κανέλλη στο δικαστήριο: Ζούσα ένα μήνα με ενέσεις από τις μπουνιές του Κασιδιάρη

52

Ένταση επικράτησε στη δίκη του Ηλία Κασιδιάρη για το χαστούκι στη Λιάνα Κανέλλη, όταν η βουλευτής του ΚΚΕ σηκώθηκε  για να καταθέσει.

Αναφερόμενη στο επίμαχο περιστατικό η κυρία Κανέλλη περιέγραψε την σκηνή ως εξής: «Ήταν σε κατάσταση αλλόφρονα. Φώναζε, άρχιζε να βρίζει την Δούρου. »Δεν μιλάω με φασισταριά», του είπα. Άρχισε να τρέμει, αρπάζει ένα ποτήρι νερό και το πετάει στην Δούρου. Θαρρώ ότι το ποτήρι ράγισε. »Τι κάνεις εκεί μωρέ», του λέω και  μετά είδα τον ουρανό με τ’ άστρα. Τρώω τέσσερις μπουνιές. Μια, δύο, τρεις, τέσσερις. Με χτύπησε με όλη του τη δύναμη. Ήμουν καταμέλανη. Μετά άρχισα να φωνάζω. Εκείνος έφυγε αμέσως. Έζησα ενάμιση μήνα κάνοντας ενέσεις. Δεν μπορούσα να σταθώ».

Η Λιάνα Κανέλλη, η οποία δήλωσε και παράσταση πολιτικής αγωγής, κατέθεσε ότι δεν αρχικά δεν σκόπευε  να κάνει μήνυση αλλά το έπραξε μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Πέραμα.

Κατά τη διάρκεια της κατάθεσης της κυρίας Κανέλλη, οι υποστηρικτές του Ηλία Κασιδιάρη που βρισκόταν μέσα στη δικαστική αίθουσα, την ειρωνεύονταν και την γιούχαραν.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής δικάζεται σήμερα στην Ευελπίδων για το περιβόητο χαστούκι που έριξε στη Λιάνα Κανέλλη τον Ιούνιο του 2012 στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, με την κατηγορία της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Η μεταγωγή του Ηλία Κασιδιάρη

Τα σχόλια είναι κλειστά.