Ειδησεογραφικό site

Καμμένος για Φίλη: Είναι ανιστόρητος – Μοντέρνοι παραλλάσσουν την Ιστορία (ΒΙΝΤΕΟ)

37

«Ανιστόρητη» χαρακτήρισε ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος τη δήλωση του υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη για τη Γενοκτονία των Ποντίων.

Από την περιοχή Κέλλη, όπου βρέθηκε σήμερα το πρωί για τον εορτασμό της 103ης επετείου των ελευθερίων της τοπικής κοινότητας, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας είπε, μεταξύ άλλων: «Η Μακεδονία είναι Ελληνική και είναι μία. Το λέω αυτό γιατί ακούγονται διάφορες μοντέρνες φωνές, οι οποίες στο όνομα της παγκοσμιοποίησης και της νέας τάξης πραγμάτων, αρχίζουν και ξεχνούν ή παραλλάσσουν την ιστορία, όπως αυτό το ανιστόρητο που ακούσαμε προχθές για το θέμα της Γενοκτονίας των Ποντίων. Θα υπάρχουμε κι εμείς οι οποίοι θα αντιστεκόμαστε.

Η Γενοκτονία των Ποντίων έγινε και σαν απάντηση της πολιτικής πράξης του υπουργού Παιδείας, εγώ δηλώνω ότι σε όλα τα στρατόπεδα, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, θα γίνουν εκδηλώσεις για τη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού, όπως και εκδηλώσεις που θα αφορούν το σύνολο των εθνικών μας θεμάτων, για τα οποία κάποιοι έχουμε δηλώσει ξεκάθαρα ότι ούτε συμβιβαζόμαστε, ούτε βάζουμε νερό στο κρασί μας, ούτε υποχωρούμε».

ΠΗΓΗ: ΝΕΑ ΦΛΩΡΙΝΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.