Ειδησεογραφικό site

Καμίνης: Θα παραδώσουμε μια πόλη που θα σφύζει από ζωή

50

Την ολοκλήρωση μεγάλων έργων που αλλάξουν την εικόνα της πρωτεύουσας και θα την κάνουν πιο λειτουργική για τους κατοίκους της έθεσε ως προτεραιότητα της νέας θητείας του έθεσε ο Γ. Καμίνης.

«Η πρώτη θητεία την αφιερώσαμε να κρατήσουμε τον δήμο και την πόλη όρθιους στη δίνη της κρίσης, τώρα θα πρέπει να αναμορφώσουμε την πόλη, έχουμε πέντε χρόνια μπροστά μας, έχουμε μεγάλα έργα στα σκαριά, εγώ πιστεύω θα παραδώσουμε στο τέλος της θητείας μας μια ευρωπαϊκή πρωτεύουσα, θα είναι μια πόλη που θα σφύζει από ζωή, θα είναι εξωστρεφής, θα έχει περισσότερο πράσινο, θα είναι πιο λειτουργική για τους κατοίκους της», επισήμανε ο κ. Καμίνης μιλώντας στην «Κοινωνία Ώρα MEGA».

Για τη συνεργασία στον δήμο είπε ότι όλοι πρέπει να συνεργαστούν υπηρετώντας το δημόσιο συμφέρον και τους πολίτες. «Όπως συνεργάστηκα με τον κ. Σγουρό έτσι έχω καθήκον να εργαστώ και με την κα Δούρου προς όφελος της Αττικής και της Αθήνας», τόνισε.

Εξήγησε επιπρόσθετα ότι δεν μπορεί να δώσει θέσεις αντιδημαρχίας στη μειοψηφία επειδή δεν του το επιτρέπει ο Καλλικράτης αλλά δήλωσε αισιόδοξος ότι θα συνεργαστεί με την αντιπολίτευση για το καλό της Αθήνας.

Υπογράμμισε ότι «η μη κομματική ταυτότητα είναι στο DNA μου» αλλά και πως δεν πρέπει «να πετάξουμε τα κόμματα από το παράθυρο» καθώς «είναι παράγοντες λειτουργίας του δημοκρατικού πολιτεύματος».

Τα σχόλια είναι κλειστά.