Ειδησεογραφικό site

Καμίνης: Είμαστε πέρα και υπεράνω κομμάτων

57

Οι ψηφοφόροι έχουν ωριμάσει και θα ψηφίσουν με αυτοδιοικητικά κριτήρια και γνώμονα το καλό της Αθήνας, δήλωσε την Τρίτη ο απερχόμενος δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος Γιώργος Καμίνης, εν όψει του β’ γύρου των εκλογών στις 25 Μαΐου.

Σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 ο κ. Καμίνης υποστήριξε ότι η υποψηφιότητά του έχει ευρύτατη εμβέλεια, «πέρα και υπεράνω των κομμάτων», με στόχευση τα προβλήματα της Αθήνας, ενώ η ψήφος στον Γαβριήλ Σακελλαρίδη, με τον οποίο θα αναμετρηθεί στον δεύτερο γύρο, είναι μία ψήφος με σκληρό πυρήνα τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ.

«Τέσσερα χρόνια πολιτεύτηκα με κομματική ‘αχρωματοψία’» τόνισε.

Σχολιάζοντας το ποσοστό της Χρυσής Αυγής στην Αθήνα, ο κ. Καμίνης το χαρακτήρισε «απαράδεκτο και πάρα πολύ ανησυχητικό», κάνοντας λόγο για «ήττα όλου του πολιτικού συστήματος».

«Οι ψηφοφόροι αυτοί είναι Έλληνες πολίτες και πρέπει όλοι διαρκώς να ζητάμε την ψήφο τους. Το ζητούμενο είναι ένα: να μην πράξουμε όπως άλλοι και προκειμένου να μας ψηφίσουν οι άνθρωποι αυτοί να προσχωρούμε στις θέσεις της Χρυσής Αυγής. Το σημαντικό είναι τους ανθρώπους αυτούς να τους πείσεις να έρθουν στις δικές σου θέσεις. Κάθε ψήφο πρέπει να τη διεκδικούμε, αλλά να τη διεκδικούμε παραμένοντας πιστοί στις αρχές μας» τόνισε ο κ. Καμίνης.

Τέλος, επανέλαβε ότι από το 2009 ο Δήμος Αθηναίων λειτουργεί με μειωμένο προσωπικό 40% και 60% λιγότερους πόρους, υπενθυμίζοντας κάτι που -όπως είπε- δεν γνωρίζουν οι πολίτες, ότι οι δημόσιες υπηρεσίες δεν πληρώνουν δημοτικά τέλη και αυτό πρέπει να αλλάξει.

Τα σχόλια είναι κλειστά.