Ειδησεογραφικό site

Και τώρα το δικό μας «clasico»: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (19:30)

39

Μετά το clasico της Ισπανίας και τον θρίαμβο της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Μπαρτσελόνα με 3-1, σειρά παίρνει το δικό μας «αιώνιο» ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στον Παναθηναϊκό.

Την Κυριακή, στις 19:30 στο «Γ.Καραϊσκάκης» οι δύο ομάδες διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Ο Μίτσελ άφησε εκτός αποστολής τους Σαλίνο, Σιόβα και Μπενίτες, ενώ από την πλευρά του ο Γιάννης Αναστασίου δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ντίνα και Μπεργκ, αλλά θα έχει στη διάθεσή του τον Μέντες.

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από εξαιρετική εμφάνιση και νίκη με 1-0 επί της Γιουβέντους για το Champions League και ο Παναθηναϊκός από επίσης θετικό αποτέλεσμα, καθώς απέσπασε ισοπαλία 1-1 στην Ολλανδία από την Αϊντχόφεν.

Το «Γ.Καραϊσκάκης» θα είναι κατάμεστο αφού όλα τα εισιτήρια έχουν εξαφανιστεί από τις πρώτες ώρες διάθεσής τους από τους Ερυθρόλευκους.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Καλογερόπουλος από τον σύνδεσμο Αθηνών με βοηθούς τους Γρεβένη (Χαλκιδικής), Γεωργαράκο (Αθηνών), ενώ 4ος θα είναι ο Σπάθας (Πειραιά).

Τα σχόλια είναι κλειστά.