Ειδησεογραφικό site

Και τώρα η «μάχη» για την περιουσία

58

Η χήρα του Ρόμπιν Ουίλιαμς κατηγορεί τα τρία παιδιά του αξέχαστου κωμικού από τους δύο προηγούμενους γάμους του, πως «γδύνουν το σπίτι της» και ότι παίρνουν προσωπικά αντικείμενα του πατέρα τους, χωρίς την άδεια της.

Στα έγγραφα που κατέθεσε τον Δεκέμβριο στο ανώτερο δικαστήριο του Σαν Φρανσίσκο η Σούζαν Σνάιντερ ζητά από το δικαστήριο να αποκλείσει τα παιδιά Ζάκαρι, Ζέλντα και Κόντι από το περιεχόμενο του σπιτιού όπου ζούσε με τον σύζυγό της, δηλαδή από τα κοσμήματα, τα αναμνηστικά και τα προσωπικά αντικείμενα του κωμικού.

Η απάντηση των παιδιών του αδικοχαμένου ηθοποιού ήρθε μέσω των δικηγόρων τους: «Η Σνάιντερ προσθέτει κι άλλες πληγές σε έναν φοβερό τραυματισμό», προσπαθώντας να αλλάξει τη διαθήκη και να ληστέψει τα ρούχα και άλλα προσωπικά αντικείμενα του αποθανόντος.

robin-williams-1

«Τα παιδιά του Γουίλιαμ είναι πληγωμένα που η καταγγέλλουσα, σύζυγος του Γουίλιαμς τα τελευταία τρία χρόνια της ζωής του, ενήργησε ενάντια στις επιθυμίες του, αμφισβητώντας τα σχέδια που είχε ο ίδιος προσεκτικά εκπονήσει για την περιουσία του» αναφέρουν οι δικηγόροι τους.
Η κληρονομιά 50 εκατ. δολαρίων
Αξίζει να σημειωθεί ότι Robin Williams, άφησε την περιουσία του ύψους 50 εκατομμυρίων δολαρίων στα τρία του παιδιά, ενώ είχε υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο με την τρίτη του σύζυγο.

Τα πρώτα του δύο διαζύγια του είχαν κοστίσει 30 εκατομμύρια δολάρια και ο ηθοποιός ήθελε να προστατέψει τον εαυτό του, αν και η τρίτη του γυναίκα είχε ήδη δική της περιουσία. Μόλις τα παιδιά του, ενηλικιωθούν θα έχουν το κάθε ένα, το ένα τρίτο από τα 50 εκατομμύρια περιουσίας του.

article-0-12D1DF96000005DC-188_634x961

Ο ηθοποιός όμως φρόντισε και την τρίτη του σύζυγο, η οποία διαμένει ακόμα στο σπίτι τους στην μικρή πόλη Τιμπουρόν στην Καλιφόρνια, ένα σπίτι που κοστολογείται στα 7 εκατομμύρια δολάρια.

Ακόμα δεν έχει γνωστοποιηθεί βέβαια αν η γυναίκα θα μείνει στο σπίτι, ή αν το σπίτι πουληθεί αν θα πάρει τα χρήματα από την πώληση.

1407922808_robin-williams-1,-cody-williams,-zelda-williams,-zak-williams,-death,-suicide,-tribute

showbiz-robin-williams-family

showbiz-robin-williams-zelda

robin-williams-daughter-400x470

 

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.