Ειδησεογραφικό site

Και ο Σίμος Κεδίκογλου στο πλευρό του Απόστολου Τζιτζικώστα

32

Την στήριξή του στην υποψηφιότητα του Απόστολου Τζιτζικώστα εκδήλωσε ο Σίμος Κεδίκογλου, ο τέταρτος κατά σειρά βουλευτής που εκφράζει την στήριξη στον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας.  

Ο βουλευτής Ευβοίας καλεσμένος στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1 δήλωσε πώς είναι ιδιαίτερα χαρούμενος και με τους τέσσερις υποψήφιους που διεκδικούν την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας σημειώνοντας ωστόσο πως προσωπική του επιλογή είναι ο κ. Τζιτζικώστας.

«Χαίρομαι πάρα πολύ που και οι τέσσερις υποψήφιοι τους οποίους εκτιμώ έχουν δηλώσει ξεκάθαρα ότι θα σεβαστούν το αποτέλεσμα και ότι την επόμενη μέρα θα υπηρετήσουμε όποιον νικήσει στις εκλογές. Για την εξέλιξη της παράταξης. Για μπορέσουμε να προσφέρουμε καλύτερα στην πατρίδα», είπε ο Σίμος Κεδίκογλου και τόνισε στη συνέχεια:  «Έχω πολύ μεγάλο σεβασμό για όλους. Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης έκανε μια πολύ γενναία προσπάθεια κι έφερε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα σε συνθήκες δύσκολες. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργείο της Εσωτερικής Μεταρρύθμισης και ο Άδωνις Γεωργιάδης έχουν προσφέρει πολλά. Η προσωπική μου επιλογή είναι ο Απόστολος Τζιτζικώστας.
Αυτή η πρόκληση μπορεί να είναι ευκαιρία για τη Νέα Δημοκρατία καθώς το ζητούμενο είναι να αναπτύξει μια νέα συλλογικότητα, να επιδείξει μεγαλύτερη ομαδικότητα.

Στηρίζω τον Απόστολο Τζιτζικώστα».

Να σημειώσουμε πως την στήριξή τους στον Απόστολο Τζιτζικώστα έχουν εκφράσει η Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, ο  Νότης Μηταράκης και ο Ανδρέας Κατσανιώτης.

Τα σχόλια είναι κλειστά.