Ειδησεογραφικό site

Καβάλα: Έκρυβε μισό κιλό ηρωίνη στο αυτοκίνητο του

25

Κανείς δεν ξέρει πόση ακριβώς ήταν η ποσότητα ηρωίνης που είχε εισάγει παράνομα από την πατρίδα του ένας νεαρός Βούλγαρος, ο οποίος συνελήφθη στην Καβάλα. Όταν τον έπιασαν οι άνδρες της Ασφάλειας, είχε σχεδόν μισό κιλό σε κρύπτες του αυτοκινήτου με το οποίο πέρασε τα σύνορα λίγο νωρίτερα!

Όμως, τα 3.040 ευρώ που βρήκαν στις τσέπες του οι αστυνομικοί, δείχνουν ότι είχε προλάβει να πουλήσει και άλλη ποσότητα ναρκωτικών πριν πέσει στα χέρια τους! Ο 26χρονος Βούλγαρος είχε μετασκευάσει διάφορα σημεία στο Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε και είχε κρύψει σε αυτά τέσσερις συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 494 γραμμαρίων που σκόπευε να «σπρώξει» σε στέκια τοξικομανών της βόρειας Ελλάδας. Το αυτοκίνητο και δύο κινητά κατασχέθηκαν και ο νεαρός αλλοδαπός οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας κατηγορούμενος για εισαγωγή και διακίνηση ναρκωτικών.

*** Δυο αδέλφια ηλικίας 24 και 20 χρόνων συνελήφθησαν στο Βόλο από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών που έκαναν έρευνα στο σπίτι τους και βρήκαν τρεις συσκευασίες με ηρωίνη βάρους 25,77 γραμμαρίων, πέντε ναρκωτικά χάπια και μία ηλεκτρονική ζυγαριά. Στην κατοχή των δραστών, που οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, κατασχέθηκαν ακόμη μία συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης, 390 ευρώ και δύο κινητά.

Τα σχόλια είναι κλειστά.