Ειδησεογραφικό site

Κάτοικος Ιταλίας ο «θερμοκέφαλος» Αλβανός των επεισοδίων στο Βελιγράδι (βίντεο)

61

Ενας 32χρονος Αλβανός, κάτοικος Ιταλίας είναι ο άνθρωπος που έβαλε φωτιά στα Βαλκάνια. Ο Ισμαΐλι Μορινάι, ορειβάτης και αναρριχητής είναι σύμφωνα με την «Kurir» ο πρωταγωνιστής για την… έναρξη των επεισοδίων στο ματς της προηγούμενης Τρίτης.

Ο 32χρονος πέρασε τα σύνορα στις 11 Οκτωβρίου χάρη στις ιταλικές πινακίδες του αυτοκινήτου του. Ο Αλβανός με το παρατσούκλι «Μπαλίστα» έμεινε σε έναν ξενώνα απέναντι από το γήπεδο και είχε όλο τον χρόνο να οργανώσει την επιχείρηση – σημαία!

albanos ismail2

 

 

 

 

Οι Σέρβοι επιμένουν πως συνεργάστηκε άψογα με τον αδελφό του Πρωθυπουργού της Αλβανίας, Ορφι Ράμα, ο οποίος είχε την εποπτεία μέσα από το γήπεδο. Ο Μορινάι ανέβασε φωτογραφίες μετά την επιστροφή του από το Βελιγράδι μαζί με τον Πρίγκηπα της Αλβανίας, Λέκα Ζόγκου.

albanos ismail3

 

 

 

Όπως αναφέρουν οι Σέρβοι, ο 32χρονος είναι γνωστός για τις εθνικιστικές του πεποιθήσεις, πέρσι είχε προκαλέσει προβλήματα στους Σλοβένους ανεβαίνοντας στα κάγκελα με τεράστια σημαία της Αλβανίας, ενώ έχει φωτογραφηθεί μπροστά από τον τάφο του Saban Poluza, αλλά και μπροστά από φωτογραφία ενός εκ των ιδρυτών του UCK, Αντέμ Γιασάρι.

Πηγή: gazzetta.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.