Ειδησεογραφικό site

Κάτι σαν… πόλεμος ο αγώνας με τον Ολυμπιακό, λέει ο προπονητής της Μάλμε

41

Σε μία συνέντευξη Τύπου όπου ο Χαρέιντε έκανε συνεχώς πλάκα με τους Σουηδούς δημοσιογράφους και έδειχνε αισιόδοξος και σίγουρος για τον εαυτό του και την ομάδα αυτό που αποτυπώθηκε είναι η πίστη της Μάλμε για κάτι θετικό αλλά και το γεγονός πως είναι σαν να πηγαίνει σε… πόλεμο. Πιο αναλυτικά ο Χαρέιντε είπε για:

Τα αρνητικά αποτελέσματα του Ολυμπιακού τώρα τελευταία, την κακή του ψυχολογία και την απογοήτευση του κόσμου και το εάν θα είναι πλεονέκτημα: Ίσως να μην είναι τόσο η αλήθεια. Ο Ολυμπιακός έχει ξεκουράσει αρκετούς παίκτες για ένα ματς γι’ αυτόν που είναι δίχως αύριο. Και για εμάς όμως είναι πολύ σημαντικό.

Τις εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις του Χαρέιντε που λέει πως ο Ολυμπιακός θα χάσει αύριο από την μία και από την άλλη ότι δεν είναι αλήθεια η κακή ψυχολογία του και πως έχει ξεκουράσει παίκτες: (σ.σ. γέλια) Θέλω να διευκρινίσω αρχικά πως στο Μάλμε ήταν πολύ κακή μετάφραση. Πολλά πράγματα δεν τα είχα πει και υπήρξαν παρερμηνείες γι’ αυτό. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ίσως να αδικήθηκε ο Ολυμπιακός στην έδρα μας. Ίσως εμείς στην Μαδρίτη. Δεν μπορούμε να στεκόμαστε σε αυτά. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Όσον αφορά στο πρώτο ματς έτσι όπως εξελίχθηκε και φάνηκε η ομάδα που θα έκανε το 1ο γκολ θα κέρδιζε. Έτσι είναι τα κλειστά παιχνίδια. Όποιος βάζει το πρώτο γκολ νικάει κιόλας. Φυσικά και πιστεύω πως ο Ολυμπιακός είναι πολύ δυνατός στην έδρα του. Δεν υπάρχει αμφιβολία. Για εμάς το να κερδίσουμε είναι πολύ σημαντικό γιατί θα συνεχίσουμε μετά τα Χριστούγεννα τους αγώνες. Στατιστικά ο Ολυμπιακός έχει δείξει πως χάνει κάποια ματς εντός.

Τα σχόλια είναι κλειστά.