Ειδησεογραφικό site

Κάνουν κόμμα οι ανεξάρτητοι βουλευτές της Βουλής-Τι αποκάλυψε ο Νταβρής που ζήτησε παραίτηση Παπούλια και εκλογές

52

Ετοιμοι να ιδρύσουν νέο κόμμα είναι οι ανεξάρτητοι βουλευτές, που περιμένουν πλέον μόνο την κατάλληλη στιγμή για τις ανακοινώσεις, όπως δήλωσε ο Γιώργος Νταβρής. Ο ίδιος άφησε αιχμές κατά του Αλέξη Τσίπρα, για το δημοψήφισμα για τη ΔΕΗ, ενώ ζήτησε την παραίτηση του Κάρολου Παπούλια, προκειμένου να πάει άμεσα η χώρα στις εκλογές.

«Ηδη πολλοί από τους ανεξάρτητους που βρισκόμαστε στη Βουλή είμαστε σε προχωρημένες συζητήσεις για την ίδρυση νέου κόμματος. Η διακήρυξη είναι έτοιμη και περιμένουμε το κατάλληλο πολιτικό timing για να ανακοινώσουμε το νέο πολιτικό φορέα», είπε ο κ. Νταβρής, μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM.

Ο ίδιος ζήτησε από όλους τους βουλευτές να ζητήσουν από τον Κάρολο Παπούλια να παραιτηθεί τώρα, προκειμένου να οδηγηθεί η χώρα στις κάλπες και να μην περιμένει μέχρι το Μάρτιο.

Σχολιάζοντας την κίνηση του κ. Τσίπρα σχετικά με το δημοψήφισμα για τη ΔΕΗ, ο ανεξάρτητος βουλευτής άφησε αιχμές, κάνοντας λόγο για πολιτικές σκοπιμότητες, ενώ πρόσθεσε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θέλει να δείξει «κυβερνησιμότητα και ότι έχει μαζί του βουλευτές ως αντιπολίτευση». Σε ερώτηση για το αν θα υπογράψει ο ίδιος, απάντησε ότι προς το παρόν επιφυλάσσεται, καθώς θέλει να δει όλο το σκεπτικό και την κίνηση συνολικά.

Τα σχόλια είναι κλειστά.