Ειδησεογραφικό site

Ιρίνα Σάικ: Έσβησε τα κεράκια… ανάβοντας φωτιές

92

 

Τα 29 της χρόνια έκλεισε αυτή την εβδομάδα η Ιρίνα Σάικ και φρόντισε να γιορτάσει τα γενέθλιά της με στυλ.

Φαίνεται πως το μοντέλο δεν είναι έτοιμο ακόμη να σταματήσει τους εορτασμούς των γενεθλίων της και ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram για τις εξορμήσεις της.

Η τελευταία ανάρτησή της αναστάτωσε κυριολεκτικά το διαδίκτυο αφού το καλλίγραμμο μοντέλο απαθανατίζεται να αγναντεύει το απέραντο γαλάζιο φορώντας μόνο ένα μπραζίλιαν κίτρινο μαγιό.

Παρά το ειδυλλιακό τοπίο που απεικονίζεται στην φωτογραφία όπου πολλοί θα ζήλεψαν, με τα καταγάλανα νερά του ωκεανού και την λευκή άμμο, τα βλέμματα κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω της η καλλίγραμμη Ρωσίδα καλλονής.

Παράλληλα με την ανάρτησή της σημείωσε λακωνικά στην λεζάντα της φωτογραφίας «B day#3», υπονοώντας πως είναι η τρίτη ημέρα που γιορτάζει τα γενέθλιά της.

Η φωτογραφία στην οποία προβάλει μόνο την πίσω όψη της, αποκρύπτοντας το πρόσωπό της με ένα μεγάλο ψάθινο καπέλο, θα μπορούσε άνετα να έχει βγει μέσα από κάποιο περιοδικό μόδας.

Κάπου αλλού στα social media η καλή φίλη της Ιρίνας, Christine Teigen, μοιράστηκε μία φωτογραφία, που τράβηξε η ίδια, στην οποία απεικονίζονται οι δυο τους πάνω σε ένα ταχύπλοο να διασχίζουν τα γαλάζιο της θάλασσας.

Και σε αυτή την ανάρτηση η καλή φυσική κατάσταση των δύο μοντέλων είναι εμφανής καθώς ποζάρουν με τα λιγοστά τους ρούχα.

Η σύντροφος του τραγουδιστή John έγραψε: «Χρόνια πολλά στην πιο εύθυμη σκληρά εργαζόμενη γυναίκα που είχα την χαρά να την γνωρίζω @irinashayk!!!».

Η Ιρίνα Σάικ γιόρτασε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα τα γενέθλια της και μάλιστα ανάρτησε μία φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται να κρατάει στην αγκαλιά της ένα τεράστιο μπουκέτο με κατακόκκινα τριαντάφυλλα αλλά δεν αποκάλυψε το όνομα του αποστολέα. Ωστόσο πιστεύεται πως πίσω από την έκπληξη κρύβεται ο σύντροφός της Ρονάλντο.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.