Ειδησεογραφικό site

«Ιπτάμενος» Κιμ Γιονγκ Ουν επιθεωρεί έργα

38

Εικόνες σε… παγκόσμια πρώτη από το εσωτερικό του «προεδρικού» τζετ του ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν δείχνουν το εντυπωσιακά πολυτελές περιβάλλον που απολαμβάνει στις πτήσεις του!

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν δεν χρησιμοποίησε βέβαια το αεροπλάνο για αναψυχή, αλλά για να επιθεωρήσει από αέρος την εξέλιξη έργων, συγκεκριμένα την ανέγερση συγκροτήματος κατοικιών στην Πιονγκγιάνγκ.

 

Στις φωτογραφίες δεν μπορεί κανείς να μην παρατηρήσει, πως αν και το αεροσκάφος δεν είναι «φορτωμένο» με… «χλιδάτα» αντικείμενα, εν τούτοις διακρίνεται το άνετο γραφείο του ηγέτη που λάμπει από καθαριότητα και οι λευκές δερμάτινες πολυθρόνες που συνθέτουν την επίπλωση.

Μετά την επιθεώρηση από ψηλά, ο Κιμ Γιονγκ Ουν κατέβηκε και επί τόπου στα έργα, συνομίλησε με τους υπεύθυνος και επισκέφθηκε ένα από τα υπό κατασκευή διαμερίσματα που είναι σχεδόν έτοιμο.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το KCNA, το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της χώρας, ο ηγέτης δεν παρέλειψε να εξάρει το ήθος και την εργασία των «στρατιωτών-εργατών» που ανέλαβαν και έφεραν εις πέρας την κατασκευή του εντυπωσιακού ουρανοξύστη, ο οποίος σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα περιέχει και κομμωτήρια, ινστιτούτα ομορφιάς, πλυντήρια, λουτρά, εργαστήρια επιδιόρθωσης ρούχων και παπουτσιών, φαρμακείο, εστιατόριο, κατάστημα και βιβλιοθήκη.

Τα σχόλια είναι κλειστά.