Ειδησεογραφικό site

Ικανοποίηση στο ΠΑΣΟΚ για τον ανασχηματισμό

34

Την ικανοποίηση του εκφράζει το ΠΑΣΟΚ σε «άτυπο σχόλιο», όπως το χαρακτηρίζει, που εξέδωσε για τη σύνθεση της νέας κυβέρνησης.

Σύμφωνα με το ΠΑΣΟΚ διατηρήθηκαν οι αναλογίες μεταξύ των δύο κομμάτων της κυβέρνησης, χωρίς να υπολογίζονται σε αυτές οι θέσεις του Πρωθυπουργού και του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης.

Σε ειδική αναφορά για τον νέο υπουργό Οικονομικών, υπογραμμίζεται ότι «οι κ. Σαμαράς και Βενιζέλος συμφώνησαν στο πρόσωπο του καθηγητή Γκίκα Χαρδούβελη για τη θέση του υπουργού Οικονομικών που έχει διατελέσει οικονομικός σύμβουλος των πρωθυπουργών Κ. Σημίτη και Λ. Παπαδήμου  και έχει μακρά εμπειρία στον χρηματοοικονομικό τομέα καθώς διαθέτει τα προσόντα που του επιτρέπουν, με χαμηλούς πολιτικούς τόνους, να κάνει ουσιαστική δουλειά στην ολοκλήρωση της κρίσιμης διαπραγμάτευσης για την οριστική έξοδο από την κρίση και την σταδιακή φορολογική ελάφρυνση.

Ο κ. Βενιζέλος θεωρεί ότι το νέο κυβερνητικό σχήμα κάτω από τον καθημερινό συντονισμό του Πρωθυπουργού και του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης μπορεί να προωθήσει συγκεκριμένους πρακτικούς στόχους που θα  αλλάξουν  το κλίμα στην κοινωνία  με αυστηρό εβδομαδιαίο χρονοδιάγραμμα και μετρήσιμα αποτελέσματα».

Τα σχόλια είναι κλειστά.