Ειδησεογραφικό site

Ιδρύθηκε επισήμως η «Τελεία» του Απόστολου Γκλέτσου

46

Παρελθόν είναι πλέον οι αναγγελίες του Απόστολού Γκλέτσου περί «κόμματος» αφού σήμερα αναβαθμίστηκε σε «Τελεία» και έλαβε νομική υπόσταση με «σάρκα και οστά».

Ο δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος προσήλθε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου και κατέθεσε την ίδρυση του κόμματος «Τελεία» που έχει ήδη εξαγγείλει.

Το σήμα του κόμματος του κ. Γκλέτσου είναι μια αριστερόστροφη σπείρα γκρι χρώματος και στο μέσον  ένας γαλάζιος κύκλος.

Κατά την πρόσφατη επίσημη παρουσίαση του κόμματος σε κεντρικό ξενοδοχείο ο κ. Γκλέτσος είχε επισημάνει:

«Δεν είμαστε ούτε δεξιοί, ούτε αριστεροί. Δεν ανήκουμε σε κανέναν πολιτικό χώρο αλλά ξεκινάμε κάτι καινούργιο με ανθρώπους που έχουν δημιουργήσει, δουλέψει και ιδρώσει».

Από τις πρώτες ενέργειες του κόμματος, όπως ο ίδιος ο κ. Γκλέστος έχει ανακοινώσει,  είναι η καταργήσει του  νόμου περί ευθύνης υπουργών, ενώ παράλληλα θα καταργήσει και  την βουλευτική ασυλία.

Όπως χαρακτηριστικά επισήμανε ο κ. Γκλέτσος κατά την παρουσίαση του κόμματός του «βάζουμε Τελεία στην ατιμωρησία και αν δεν το κάνουμε θα φύγουμε μόνοι μας, δεν θα περιμένουμε να μας διώξουν», ενώ  εκμυστηρεύτηκε ότι   οραματίζεται ένα ευέλικτο κυβερνητικό σχήμα, δέκα υπουργών από μία πολυσυλλεκτική κυβέρνηση, μέσα στην οποία «ο ένας θα ελέγχει τον άλλον».

Ήδη, ο πρόεδρος του νεοσύστατου κόμματος Απόστολος Γκλέτσος και στελέχη της Τελείας έχουν ξεκινήσει  περιοδείες.

Μετά την Κρήτη ο κ. Γκλέστος και τα στελέχη του κόμματό του θα επισκεφτούν την ερχόμενη Πέμπτη τη περιφέρεια Μακεδονίας και Θράκης.

Συγκεκριμένα, η περιοδεία του κ. Γκλέτσου στην Θράκη θα ξεκινήσει  από τους ακριτικούς Δήμους Ορεστιάδας, Διδυμοτείχου και Σουφλίου, ενώ  θα ολοκληρώσει το οδοιπορικό του στη πόλη της Δράμας στις 20 Δεκεμβρίου.

Τα σχόλια είναι κλειστά.