Ειδησεογραφικό site

Θύελλα στα στελέχη της ΤΕΛΕΙΑΣ για την απόφαση Γκλέτσου να μην κατέβουν σε ενδεχόμενες εκλογές

29

Θύελλα αντιδράσεων στους κόλπους της «Τελείας» προκάλεσε η δήλωση του προέδρου Απόστολου Γκλέτσου ότι αν ο Πρωθυπουργός οδηγήσει τη χώρα σε πρόωρες εκλογές, το κόμμα του δεν θα συμμετέχει σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Από νωρίς το πρωί που ο κ. Γκλέτσος ανακοίνωσε στην ιστοσελίδα του κόμματος τις προθέσεις του, άρχισαν τα παράπονα των υποψηφίων βουλευτών οι οποίοι ζητούν την έκτακτη σύγκλιση της Κεντρικής Επιτροπής για να ληφθεί η απόφαση από τα όργανα του κόμματος, καθώς δεν δέχονται να το αποφασίσει ο ίδιος.

Οι λόγοι που δεν του επιτρέπουν να δώσει το «παρών» σε ενδεχόμενες πρόωρες εκλογές είναι όπως αναφέρει στη δήλωσή του ότι πρέπει να διαλέξει το ψηφοδέλτιο με λίστα, γεγονός κατά τη γνώμη του αντιδημοκρατικό και κυρίως οικονομικοί λόγοι αφού πρόκειται για ένα νεοσύστατο πολιτικό φορέα που δεν πήρε ούτε κρατική επιχορήγηση.

«Αν παρ’ ελπίδα, ο κ. Τσίπρας οδηγήσει σε θάνατο την ελληνική οικονομία, κάνοντας εκλογές, η «ΤΕΛΕΙΑ» ανακοινώνει ότι δεν θα συμμετέχει σε αυτές τις εκλογές σε ένδειξη διαμαρτυρίας αλλά και για δύο αντικειμενικούς λόγους.
Ο πρώτος λόγος είναι ότι πρέπει ο αρχηγός να διαλέξει με λίστα το ψηφοδέλτιο, κάτι το οποίο πιστεύουμε ότι είναι αντιδεοντολογικό, αντιδημοκρατικό έως και ρατσιστικό!
Ο δεύτερος λόγος είναι ότι δεν μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε εθνικές εκλογές μέσα σε έξι μήνες σε ό, τι αφορά τα οικονομικά.

Υ.Γ. Παραμένουμε όμως ενεργοί στις επάλξεις!

Ο αρχηγός Απόστολος Γκλέτσος».

Τα σχόλια είναι κλειστά.