Ειδησεογραφικό site

Θρήνος στο Ωραιόκαστρο από τις πλημμύρες – Νεκρός 49χρονος πατέρας και τραυματίας ο 19χρονος γιός του

41

Σε ποτάμια μετατράπηκαν οι δρόμοι στον δήμο Ωραιοκάστρου από την ξαφνική κακοκαιρία και την έντονη νεροποντή, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 49χρονος και ένα 19χρονο αγόρι -που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι ο γιος του θύματος- να τραυματιστεί.

Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά χειμάρρου στην αγροτική περιοχή του Δρυμού. Η Πυροσβεστική στις 23:45 δέχτηκε κλήση για το εγκλωβισμένο στα νερά αυτοκίνητο και αμέσως ξεκίνησε επιχείρηση διάσωσης, η οποία ολοκληρώθηκε τρεις ώρες αργότερα, καθώς η προσέγγιση του οχήματος, αλλά και η διάσωση των επιβαινόντων ήταν ένα πολύ δύσκολο έργο.
Επί τόπου έσπευσαν οκτώ πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα οι οποίοι κατάφεραν να απεγκλωβίσουν από το αυτοκίνητο τα δύο άτομα, αλλά για τον 49χρονο ήταν ήδη πολύ αργά… Στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκαν διαπιστώθηκε ο θάνατος του ενός εκ των επιβαινόντων και ο τραυματισμός του άλλου.

Συνολικά η Πυροσβεστική Υπηρεσία, λόγω έντονης βροχόπτωσης στους Νομούς Πέλλας, Κιλκίς και Θεσσαλονίκης δέχθηκε μέχρι στιγμής 85 κλήσεις για αντλήσεις από σπίτια και καταστήματα, αλλά και για παροχή βοήθειας.

Τα σχόλια είναι κλειστά.