Ειδησεογραφικό site

Θεσσαλονίκη: Ακυρώνονται παραστάσεις του ΚΘΒΕ λόγω κινητοποίησης των εργαζομένων

33

Σε κινητοποιήσεις με τέσσερις στάσεις εργασίας κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου προχωρούν οι εργαζόμενοι του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος ζητώντας την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων, την επαναφορά της κρατικής επιχορήγησης σε προηγούμενα επίπεδα και την άμεση λύση των χρόνιων προβλημάτων του οργανισμού.

Λόγω των στάσεων εργασίας (το Σάββατο 18:00-19:00 και 21:00-22:00 – Την Κυριακή 11:00-13:00 και 19:00-21:00) δεν είναι δυνατή η πραγματοποίηση του καλλιτεχνικού προγράμματος όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που υπογράφει ο καλλιτεχνικός διευθυντής Γιάννης Βούρος.

Οι θεατές που έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήρια μπορούν να τα εξαργυρώσουν η να τα αλλάξουν προκειμένου να παρακολουθήσουν την παράσταση που έχουν επιλέξει σε άλλη ημερομηνία.

Ο κ. Βούρος ζητά συγγνώμη για την ταλαιπωρία του κοινού προσθέτοντας ότι «από την πλευρά της Διεύθυνσης και της Διοίκησης έχουν γίνει κατά τη διάρκεια της θητείας τους όλες οι απαιτούμενες ενέργειες και επαφές με τα αρμόδια υπουργεία προκειμένου να επιλυθούν άπαξ διά παντός τα χρονίζοντα προβλήματα του. Αναμένονται οι λύσεις».

Τα σχόλια είναι κλειστά.