Ειδησεογραφικό site

“Θερμό επεισόδιο” ανάμεσα στην Άννα – Μισέλ και το Βλάχο στην ΚO της ΝΔ

128

«Μας βρήκατε, δεν σας βρήκαμε εδώ» ήταν το «καρφί» που εκτόξευσε ο Γιώργος Βλάχος, μετά την έντονη κριτική που άσκησε, στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου. Ένταση και ανάμεσα σε Σπυράκη-Τζαβάρα.

Έντονο διάλογο είχε η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου με τον Γιώργο Βλάχο κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας.

Οι δύο βουλευτές αντάλλαξαν «καρφιά» με αφορμή, σύμφωνα με πληροφορίες, την κριτική του κ. Βλάχου στην ηγετική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας.

«Με τόση κριτική που ασκείτε, αναρωτιέται κανείς γιατί είστε ακόμα μαζί μας. Πείτε έναν καλό λόγο» φέρεται να είπε η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου.

«Μας βρήκατε, δεν σας βρήκαμε εδώ», είπε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Βλάχος με την κυρία Ασημακοπούλου να απαντά: «Ναι, αλλά τώρα είμαι και εγώ εδώ».

Νωρίτερα, ο Γιώργος Βλάχος άσκησε έντονη κριτική σε όλα τα επίπεδα, ενώ στάθηκε κυρίως στο ότι η ΝΔ συμμετείχε στη μεταβατική κυβέρνηση του 2011. Εξαπέλυσε επίσης ευθείες βολές εναντίον όσων τάσσονταν υπέρ του Μνημονίου θεωρώντας ότι βρίσκονται μακριά από τις αξίες της παράταξης και δεν έχουν θέση στη ΝΔ.

Από την πλευρά της η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου έριξε δυνατό καρφί στον Νίκο Δένδια τον οποίο ευχαρίστησε “επειδή μας είπε ότι ηττηθήκαμε στις εκλογές”. Αναφερόμενη στη Ντόρα Μπακογιάννη υπενθύμισε τη ρήση του πατέρα της Κωνσταντίνου Μητσοτάκη ότι “το μεγαλύτερο λάθος που έκανα ήταν που παραιτήθηκα μετά τις εκλογές του 1993″.

Ωστόσο, η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ ήταν γεμάτη ένταση, αφού αργά το βράδυ σημειώθηκε άλλη μία “μίνι” κόντρα ανάμεσα στη Μαρία Σπυράκη και τον Κώστα Τζαβάρα.

“Χάσαμε γιατί δεν αρέσαμε” ανέφερε η ευρωβουλευτής για να της απαντήσει αμέσως ο βουλευτής Ηλείας ότι “εγώ δεν πολιτεύομαι για να αρέσω αλλά για να πείθω”.

Κάτι το προχωρημένο της ώρας, κάτι η κούραση, ο διαξιφισμός συνεχίστηκε με τον Κ. Τζαβάρα να λέει ότι “μπορεί να μην αρέσω στον κ. Πρετεντέρη αλλά οι συμπολίτες μου με έστειλαν ξανά στη Βουλή”.

Τα σχόλια είναι κλειστά.