Ειδησεογραφικό site

Θεοδωράκης στο Focus: Ο Τσίπρας έθεσε την καριέρα του πάνω από την χώρα – Διαψεύδει το Ποτάμι

25

Την ελπίδα ότι «η νεολαία θα ψηφίσει υπέρ της Ευρώπης και ενάντια στη ‘βαλκανοποίηση’ της Ελλάδας» εκφράζει ο επικεφαλής του Ποταμιού με δηλώσεις του στο γερμανικό περιοδικό Focus.

«Ο Τσίπρας έθεσε την καριέρα του πάνω από την ευτυχία της χώρας. Αυτός είναι το πρόβλημα, αυτός πρέπει να φύγει» υποστηρίζει κ. Θεοδωράκης.

Σύμφωνα με το Focus, ο επικεφαλής του Ποταμιού «διαβεβαιώνει προς την κατεύθυνση του Βερολίνου, του Παρισιού και της Ρώμης ότι οι δημιουργοί και οι διανοούμενοι της χώρας υποστηρίζουν τη συναίνεση στο ευρώ»

Διαψεύδει το Ποτάμι τα περί δηλώσεων στο Focus

Τηλεγράφημα του Αθηναϊκού Πρακτορείο Ειδήσεων σχετικά με δηλώσεις του Σταύρου Θεοδωράκη στο περιοδικό Focus διέψευσε το Ποτάμι.

«Στο ΑΠΕ δημοσιεύονται “δηλώσεις” του Στ.Θεοδωράκη στο περιοδικό Focus. Ο Σταύρος Θεοδωράκης δεν έχει κάνει απολύτως καμία δήλωση, ούτε τώρα ούτε παλαιότερα στο συγκεκριμένο περιοδικό» αναφέρει το κόμμα σε ανακοίνωσή του, εκφράζοντας την έντονη διαμαρτυρία του για το δημοσίευμα.

Σημειώνεται ότι σε τηλεγράφημά του νωρίτερα, το ΑΠΕ παρέθετε δηλώσεις του επικεφαλής του Ποταμιού στο Focus, στις οποίες -σύμφωνα πάντα με το πρακτορείο- ο κ. Θεοδωράκης υποστήριζε μεταξύ άλλων ότι ο κ. Τσίπρας «είναι το πρόβλημα» και ότι «πρέπει να φύγει»

Τα σχόλια είναι κλειστά.