Ειδησεογραφικό site

Θεοδωράκης: Σαμαράς και Τσίπρας δείχνουν τον προεκλογικό εαυτό τους

46
Βολές κατά ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο πρόεδρος του «Ποταμιού» Σταύρος Θεοδωράκης, με δηλώσεις του στον Σκάι, σημειώνοντας ότι Σαμαράς και Τσίπρας δείχνουν αυτές τις ημέρες τον «προεκλογικό εαυτό τους».
«Μ’ αρέσει πάρα πολύ ο Τσίπρας και ο Σαμαράς αυτές τις μέρες. Ό,τι λέει ο Τσίπρας και ο Σαμαράς μπορείς να το δεχθείς. Υπάρχει ο προεκλογικός εαυτός τους. Γίνονται προεκλογικά κανονικοί άνθρωποι», τόνισε χαρακτηριστικά.
Ωστόσο, ο κ. Θεοδωράκης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεργαστεί κυβερνητικά με όποιο κόμμα συμφωνήσουν στις περισσότερες από τις 20 θέσεις που θα καταθέσει το «Ποτάμι» μετά τις ευρωεκλογές.
Παράλληλα, ο πρόεδρος του «Ποταμιού» επεσήμανε την ανάγκη για μία «νέα μεταπολίτευση, μια νέα εθνική συνεννόηση» για να βγει η χώρα από το αδιέξοδο.
Αναφερόμενος στο προεκλογικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ και το σύνθημα «να ενώσουμε τους Έλληνες», ο κ. Θεοδωράκης σημείωσε ότι έως τώρα έλεγε, «πας μη ΣΥΡΙΖΑ βάρβαρος».
Για το σποτ της ΝΔ σύμφωνα με το οποίο όπως είπε η ΝΔ, «θα βοηθήσει το μεροκαματιάρη και το συνταξιούχο», ο πρόεδρος του «Ποταμιού» διερωτήθηκε αν αυτό έκανε ο Σαμαράς τα τελευταία χρόνια.
«Υπάρχουν διαφημιστές στα μεγάλα κόμματα που τους λένε ορίστε αυτή είναι η βιτρίνα σας», υπογράμμισε ο κ. Θεοδωράκης, καλώντας τους πολίτες να θυμηθούν ποια ήταν η στάση των κομμάτων αυτά τα δυο τελευταία χρόνια.

Τα σχόλια είναι κλειστά.