Ειδησεογραφικό site

Θεοδωράκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ ανταγωνίζεται τα μπουζουξίδικα για τις περισσότερες αφίσες-Δεν είναι σεξιστικά τα βίντεο

37

Την άποψη ότι τα δύο βίντεο του Ποταμιού για την «πρώτη φορά» δύο γυναικών δεν ήταν σεξιστικά διατύπωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης μιλώντας το βράδυ της Τρίτης στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Υποστήριξε, μάλιστα, ότι αντίθετα με τις αντιδράσεις κομμάτων, υποψήφιων ευρωβουλευτών του κόμματός του και της ΓΓ Ισότητας, στο Ποτάμι «είχαν από το πρωί καταιγισμό θετικών μηνυμάτων για το σποτ». «Υποστηρίζουν μια χαρά της ζωής και όχι κάτι άσχημο» συμπλήρωσε ο κ. Θεοδωράκης.

Αποκάλυψε επίσης ότι η μεγαλύτερη σε ηλικία πρωταγωνίστρια του δεύτερου βίντεο για την «πρώτη φορά» είναι «μια κυρία που ήρθε στα γραφεία μας και μας είπε ότι δεν έχει πάει για χρόνια στο νησί της να ψηφίσει».

«Εμείς θέλουμε να χτυπήσουμε το θέμα της αποχής και γι’ αυτό κάναμε τα συγκεκριμένα βίντεο» εξήγησε ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Μιλώντας για τις αυτοδιοικητικές εκλογές ο κ. Θεοδωράκης ανέφερε ότι αυτό που τον ενόχλησε στην προεκλογική καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ και της κυρίας Δούρου για την περιφέρεια της Αττικής ήταν η υπερβολική αφισοκόλληση. «Δεν καταλαβαίνω γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ ανταγωνίζεται με τα μπουζουξίδικα για το ποιος θα βάλει περισσότερες αφίσες» αναρωτήθηκε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Απαντώντας, τέλος, σε ερώτηση για το αν θα μπορούσε να διεκδικήσει για την Ελλάδα τη μείωση του χρέους στο εξωτερικό υποστήριξε ότι «μπορώ να είμαι καλός εκπρόσωπος της χώρας μου στο εξωτερικό γιατί δεν νοιώθω να λυγίζουν τα πόδια μου μρποστά στους ξένους ηγέτες».

Τα σχόλια είναι κλειστά.