Ειδησεογραφικό site

Θέμα ΔΕΗ θέτει στο Μαξίμου το ΠΑΣΟΚ

34

Το θέμα της ΔΕΗ προτίθεται να θέσει τη Δευτέρα το ΠΑΣΟΚ, σε συνάντηση στελεχών του με στελέχη του Μεγάρου Μαξίμου, όπως αποφασίσθηκε σε σύσκεψη υπό τον πρόεδρο του Κινήματος, Ευάγγελο Βενιζέλο στο πλαίσιο των συσκέψεων που έχει εγκαινιάσει ο κ. Βενιζέλος με υπουργούς και υφυπουργούς που προέρχονται από το κόμμα του και οι οποίοι δεν θα παίρνουν εντολές ούτε θα δίνουν αναφορά στο Μέγαρο Μαξίμου όταν πρόκειται για κυβερνητικά θέματα μείζονος πολιτικής σημασίας. Διαβάστε περισσότερα εδώ

Στη σύσκεψη μετείχαν ο υπουργός ΠΕΚΑ Γιάννης Μανιάτης, ο γενικός γραμματέας Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Κωνσταντίνος Μαθιουδάκης, ο πρόεδρος της ΔΕΗ Αρθούρος Ζερβός και από το ΠΑΣΟΚ οι Παναγιώτης Ρήγας, Χρήστος Πρωτόπαππας και Δημήτρης Καρύδης.

Η συζήτηση, σύμφωνα με πληροφορίες, κινήθηκε στο πνεύμα των οδηγιών του κ. Βενιζέλου στην πρόσφατη σύσκεψη κομματικών και κυβερνητικών στελεχών, σύμφωνα με τις οποίες όλα τα θέματα είναι στο τραπέζι, με οργανωμένο τρόπο, αλλά κανένα δεν αντιμετωπίζεται χαλαρά και εκτός δεσμεύσεων.

Στο πλαίσιο αυτό, το ΠΑΣΟΚ ανέλαβε την πρωτοβουλία για την αυριανή συνάντηση με στελέχη του Μαξίμου και τους συναρμόδιους υπουργούς, προκειμένου να αναζητηθούν οι απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που θέτουν πολίτες και φορείς σχετικά με την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ.

Από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ διευκρινίζεται ότι πρέπει να υπάρξει ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο, που θα αφορά αφενός την απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας προς όφελος της ελληνικής οικονομίας και αφετέρου την προστασία και στήριξη των καταναλωτών.

Τα σχόλια είναι κλειστά.