Ειδησεογραφικό site

Θέλει πολύ να ζήσει έναν τελευταίο έρωτα…

33

Θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους «καρδιοκατακτητές» του Χόλιγουντ, ωστόσο, ο Τζακ Νίκολσον δήλωσε πως σήμερα, στην ηλικία των 77 ετών, δεν υπάρχει κάποια κυρία στη ζωή του, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει έναν από τους μεγαλύτερους φόβους του: ότι είναι πολύ πιθανό να πεθάνει ολομόναχος.

Κι όμως, αν και ο διάσημος ηθοποιός παραδέχθηκε πως θέλει απεγνωσμένα να βρει μια σύντροφο, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι κάτι τέτοιο είναι μάλλον απίθανο πλέον, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι οι πιθανότητες «δεν είναι καθόλου ρεαλιστικές».

Σε συνέντευξη στο αμερικανικό περιοδικό «Closer» ο 77χρονος αποκάλυψε ακόμη ότι πλέον δεν μπορεί ούτε να συζητήσει με μια γυναίκα σε δημόσιο χώρο, πως εκείνες δεν τον εμπιστεύονται πια, επειδή έχει τη φήμη του «γυναικά» καθώς και ότι μετανιώνει που δεν απέκτησε μια σταθερή σύντροφο για να τον φροντίζει και να τον αγαπάει στα γεράματα!

«Θα ήθελα πολύ να ζούσα αυτό τον τελευταίο έρωτα, αλλά δεν πιστεύω ότι θα συμβεί. Αυτό που ξέρω είναι τη μεγάλη λαχτάρα που έχω», είπε, προσθέτοντας πως είναι ακόμη «άγριος» στην καρδία του.

Μεταξύ άλλων, ο Νίκολσον μίλησε στο περιοδικό και για το ερωτικό του παρελθόν και αναφερόμενος στη σχέση του με την βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό, Αντζέλικα Χιούστον, χαρακτήρισε τον χωρισμό τους ως την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής του.

 

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.