Ειδησεογραφικό site

Η Forthnet με πιστοποίηση «Cisco Cloud and Managed Services Master Certification»!

38

Η Forthnet ανακοινώνει ότι έλαβε την πιστοποίηση Cisco® Master Service Provider με εξειδίκευση «Cisco Powered», στα connectivity services (Internet, Mpls Vpn και Metro Ethernet). Η πιστοποίηση «Cisco’s Cloud and Managed Services» (CMSP) που διατηρεί η Forthnet σε Master επίπεδο, αναγνωρίζει την υψηλή ποιότητα τεχνογνωσίας και εξειδίκευσης που έχει αποκτήσει, στην παροχή cloud και managed υπηρεσιών με τα υψηλά standards της Cisco. Για την λήψη της πιστοποίησης,  πραγματοποιήθηκε ενδελεχής έλεγχος από την Cisco, προκειμένου να διαπιστωθεί ότι τηρούνται υψηλές προδιαγραφές στην λειτουργία του Κέντρου Διαχείρισης Δικτύου (NOC) αλλά και στις διαδικασίες ποιότητας, ασφάλειας, παράδοσης και υποστήριξης των Managed υπηρεσιών (ITIL based).

Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με την υψηλή τεχνογνωσία πιστοποιημένων από την Cisco μηχανικών της Forthnet, επιβεβαιώνουν την επένδυση και αφοσίωση της Forthnet στην παροχή cloud και managed υπηρεσιών, τηρώντας τα πολύ υψηλά standards της Cisco.

Σχολιάζοντας ο κ. Γιάννης Καβακλής, Business Customers Executive Director της Forthnet, είπε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την λήψη της συγκεκριμένης πιστοποίησης τόσο για τις υπηρεσίες cloud όσο και για τις managed υπηρεσίες MPLS VPN, Metro Ethernet and Internet. Η Forthnet, μέσα από ένα ευρύ portfolio υπηρεσιών, υποστηρίζει τη σύγχρονη επιχείρηση. Οι λύσεις που προσφέρουμε είναι ευέλικτες και δίνουν την ευκαιρία σε κάθε επιχείρηση να τις προσαρμόσει στα μέτρα της, ανάλογα με τις ανάγκες της, παρέχοντας ταυτόχρονα 24ώρη τεχνική υποστήριξη. Η πιστοποίηση «Cisco Cloud and Managed Services Master Certification» αποτελεί εχέγγυο για την ποιότητα και την αξιοπιστία των υπηρεσιών της εταιρείας μας».

Η συνεργασία μεταξύ της Forthnet και της Cisco επεκτείνεται και σε επίπεδο λιανικής, καθώς η Cisco παρέχει πολυάριθμα οικονομικά κίνητρα σε όλες τις χώρες που διαθέτει φυσική παρουσία, ενώ θα προσφέρει τις Cloud υπηρεσίες της Forthnet και μέσα από τα δικά της κανάλια διανομής. Οι δύο εταιρείες θα συνεχίσουν να συνεργάζονται προκειμένου να παρέχουν καινοτόμες υπηρεσίες.

Τα σχόλια είναι κλειστά.