Ειδησεογραφικό site

Η Amy Adams θα ενσαρκώσει τη Janis Joplin

84

Η Amy Adams καλείται να ερμηνεύσει έναν από τους πιο απαιτητικούς ρόλους της καριέρας της, την Janis Joplin στην πολυαναμενόμενη κινηματογραφική μεταφορά της βιογραφίας της, σύμφωνα με το Hollywood Reporter. Οι παραγωγοί της ταινίας πρότειναν στην Adams να κρατήσει στην ταινία τον ρόλο της Αμερικανίδας τραγουδοποιού, το 2010, αλλά το 2012 ακούστηκε ότι στην ταινία θα πρωταγωνιστήσει τελικά η βραβευμένη με Tony ηθοποιός, Nina Arianda. Aκόμα ένα όνομα που έπεσε στο τραπέζι ήταν της Renee Zellweger, που τον τελευταίο καιρό απασχόλησε τα διεθνή Μέσα με την εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφανίση της.

Τελικά η Amy Adams, επικράτησε για τον ρόλο της Joplin στην ταινία που αναμένεται να γυριστεί το 2015.  Η 40χρονη ηθοποιός, σε παλαιότερη συνέντευξη της στο περιοδικό Vogue, είχε εκφράσει τον θαυμασμό που τρέφει για την Joplin, που έφυγε από τη ζωή το 1970, σε ηλικία 27 ετών. «Αν θα μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω θα έπινα έναν καφέ με την Joplin. Kαι μάλλον δεν θα ήταν καφές!» είπε η ηθοποιός με νόημα.

Τη σκηνοθεσία θα αναλάβει ο Jean-Marc Vallee, ο δημιουργός της πολυβραβευμένης ταινίας των φετινών Όσκαρ, « Dallas Buyers Club» με πρωταγωνιστή τον επίσης βραβευμένο με Όσκαρ,  Matthew McConaughey.

Τα σχόλια είναι κλειστά.