Ειδησεογραφικό site

Η τραγική ιστορία της 7χρονης: Αποκάλυψε με ζωγραφιές ότι τη βίαζαν μάνα, θεία και παππούς

51

 

Με απόφαση που εξέδωσε χθες το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δωδεκανήσου, απορρίφθηκε η αίτηση δύο εμπλεκόμενων συγγενών στη φρικιαστική υπόθεση βιασμού και αποπλάνησης κοριτσιού ηλικίας 7 ετών για την αναστολή των πολυετών ποινών καθειρξης που τους επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Κω.

Το Δικαστήριο επέβαλε ποινή κάθειρξης 35 ετών στη μητέρα και 25 ετών στον παππού και στη θεία. Αθώα για την υπόθεση που συγκλόνισε κρίθηκε μόνο η γιαγιά.

Η μητέρα φέρεται να πήρε την ανήλικη κόρη της από την οικία του μηνυτή πρώην συζύγου της και να την πήγε στο σπίτι της, όπου βρισκόταν και η δεύτερη κατηγορουμένη, αδελφή της. Αυτό έγινε πριν από το Πάσχα του 2003, σε μη ακριβώς προσδιορισμένη ημερομηνία. Εκεί, όπως καταγγέλλεται, η πρώτη κατηγορουμένη και ενώ η δεύτερη κρατούσε σφιχτά τα χέρια της ανήλικης, την ακινητοποίησε, έπεσε πάνω της και έβαλε το δάκτυλό της μέσα στο αιδοίο της, προκαλώντας της πόνο και αιμορραγία. Μετά το περιστατικό αυτό η ανήλικη δεν ήθελε να πάει στη μητέρα της.

Παιδοχειρουργός εξέτασε στο νοσοκομείο την ανήλικη κοπέλα όταν αυτή παραπονείτο για περιπρωκτικό άλγος. Την ρώτησε, ενώ ήταν μόνοι τους, γιατί πονάει και η μικρή του απάντησε ότι την ώρα που κοιμόταν κατάλαβε πως ο παππούς της ασέλγησε σε βάρος της. Κατάθεσε ότι, όπως του είπε η ανήλικη, αυτό το γεγονός είχε συμβεί δύο φορές.

Οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες και ισχυρίστηκαν ότι οι καταθέσεις της ανήλικης ήταν αποτέλεσμα επηρεασμού από τον πατέρα και τους γονείς του, με τους οποίους υπάρχει μεγάλη ένταση λόγω του χωρισμού και ότι με αυτό τον τρόπο πέτυχαν την αφαίρεση της επιμέλειας από τη μητέρα.

Η κοινωνική λειτουργός συνέταξε σχετική έρευνα και ανέφερε ότι από τις ζωγραφιές της μικρής φαίνεται η ίδια να είναι δεμένη και να στάζουν υγρά από τα γεννητικά της όργανα. Αλλες ζωγραφιές δείχνουν τη μητέρα της και τον παππού της με κέρατα και γυμνούς μέσα στο δωμάτιό της.

Πηγή: dimokratiki.gr

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.