Ειδησεογραφικό site

Η πρωταγωνίστρια του Ποταμιού …δεν ψηφίζει Θεοδωράκη

96

Η 22χρονη Μαρίλια από την Κύπρο είναι ηθοποιός, τραγουδίστρια swing, δεν έχει καμία σχέση με την πολιτική και δεν ψηφίζει Ποτάμι. Πρόκειται για την όμορφη νεαρή που πρωταγωνίστησε στο προεκλογικό σποτ του κόμματος του Σταύρου Θεοδωράκη «Η πρώτη φορά» και προκάλεσε σάλο αντιδράσεων.

Απόφοιτη της δραματικής σχολής του Γιώργου Θεοδοσιάδη, έχει συμμετάσχει σε αρκετές θεατρικές παραστάσεις, έχει τραγουδήσει σε αρκετές σκηνές, έχει παίξει και σε βίντεο κλιπ, αλλά αυτό που την έκανε γνωστή ήταν η συμμετοχή στο προεκλογικό σποτ του Ποταμιού, το οποίο χαρακτηρίστηκε σεξιστικό από ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ αλλά και τον Περικλή Βαλλιάνο, υποψήφιο Ευρωβουλευτή του Ποταμιού.

Η Μαρίλια Χαριδήμου, πάντως, δεν βρίσκει το σποτάκι καθόλου σεξιστικό. «Τι σεξιστικό και αηδίες… Το σποτάκι είναι καθαρά χιουμοριστικό. Ετσι τουλάχιστον το εξέλαβα εγώ», λέει 22χρονη σύμφωνα με τον Βηματοδότη.

Μάλιστα η νεαρή ηθοποιός αποκαλύπτει και το πού αλλά και το πώς ακριβώς γυρίστηκε το σποτάκι του κόμματος του Σταύρου Θεοδωράκη.

Το σποτάκι γυρίστηκε σε ένα σπίτι στα Εξάρχεια με σκηνοθέτη τον κ.Π. Κοκκινόπουλο, παρουσία στελεχών του Σταύρου Θεοδωράκη, και το γύρισμα έγινε με μία κάμερα και διήρκεσε τέσσερις ώρες.«Στην αρχή μου είπαν να το πω στα κυπριακά, για να γελάσουμε και για να σπάσει ο πάγος. Και πράγματι το είπα σε άπταιστα κυπριακά», προσθέτει.

Οσον αφορά την αμοιβή της, όπως λέει η ίδια όταν ρώτησε αν θα πληρωθεί για την εργασία που προσέφερε της απάντησαν το εξής: «Το ταμείο στο Ποτάμι είναι άδειο, σε καταγράψαμε ως… εθελόντρια»! Το εκπληκτικό είναι, όπως σημειώνει ο Βηματοδότης ότι η νεαρή ηθοποιός όχι απλά δεν ψηφίζει Ποτάμι αφού έχει κυπριακή υποκοότητα και δεν ψηφίζει εδώ αλλά ούτε καν γνωρίζει το κόμμα.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.