Ειδησεογραφικό site

Η νεότερη μελλοθάνατη στις ΗΠΑ εκλιπαρεί να της χαρίσουν τη ζωή

54

Η νεότερη γυναίκα μελλοθάνατη στις φυλακές των ΗΠΑ είναι η 30χρονη Εμίλια Καρ. Η Καρ βρίσκεται έγκλειστη στο σωφρονιστικό ίδρυμα Lowell Correctional Institution  στην Οκάλα της Φλόριδα και περιμένει την εκτέλεσή της.

Στο ίδιο κελί βρίσκεται και η 33χρονη Τίφανι Κολ, κατηγορούμενη για φόνο, όπως και η Καρ. Οι δύο γυναίκες βρίσκονται αντιμέτωπες με την θανατική ποινή και εμφανίστηκαν σε τηλεοπτική εκπομπή για να κάνουν μια απεγνωσμένη έκκληση αναστολής της ποινής τους.

Οι δύο έγκλειστες, που ζουν μαζί στο ίδιο κελί 24 ώρες την ημέρα, έδωσαν συνέντευξη στο τηλεοπτικό κανάλι ABC και ζήτησαν την ανάκληση της ποινής τους χαρακτηρίζοντας την επικείμενη εκτέλεσή τους σαν δολοφονία.

Η 30χρονη Καρ δολοφόνησε με την βοήθεια του συντρόφου της την σύζυγό του το 2009 και είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών, τα οποία παραπονέθηκε ότι δεν της δίνεται η δυνατότητα να τα βλέπει.

Η Τίφανι Κολ με την βοήθεια τριών αντρών λήστεψε ένα ζευγάρι στη Φλόριντα και στη συνέχεια το οδήγησαν εκτός πόλεως σε ερημική τοποθεσία, όπου και έθαψαν ζωντανά τα θύματά τους! Η 33χρονη γυναίκα ισχυρίστηκε στην συνέντευξη που έδωσε ότι βοήθησε τους τρεις συνεργούς της στην ληστεία αλλά δεν γνώριζε ότι ο τάφος που έσκαψαν ήταν για το άτυχο ζευγάρι. Η  ίδια υποστήριξε πως νόμιζε ότι βοηθούσε να σκάψουν για να θάψουν ένα μέρος από τα κλοπιμαία!

Οι δύο συγκρατούμενες δήλωσαν ότι δεν βλέπουν παρά μόνο τσιμέντο όταν βγαίνουν στο προαύλιο της φυλακής τρεις φορές την εβδομάδα για δύο ώρες και έχουν έξι χρόνια να αντικρίσουν πράσινο.

Η Κολ και η Καρ δεν είχαν απασχολήσει στο παρελθόν την Δικαιοσύνη ενώ όπως δήλωσαν είχαν πέσει και οι δύο θύματα σεξουαλικής κακοποίησης όταν ήταν παιδιά.

Τα σχόλια είναι κλειστά.